Telefoane

thumbs

Samsung anunta evenimentul Galaxy Unpacked 2020. Iata cand se lanseaza Galaxy Note20

08.07.2020, 13:45 By thumbs

Samsung a anuntat in mod oficial evenimentul Galaxy Unpacked 2020 dedicat seriei Galaxy Note20. Dupa cum afirmau si zvonurile, acest eveniment va avea loc exclusiv online si va fi transmis live pe site-ul Samsung. De asemenea, zvonurile s-au dovedit a fi inca odata corecte. Data la care va avea loc dezvaluirea Galaxy Note20 va fi 5 august, asa cum stiam deja de cateva zile din "leak-urile" de pe internet.

Ce dezvaluie clipul de anunt al evenimentului Galaxy Unpacked 2020

Anuntul acestui eveniment nu dezvaluie in mod explicit faptul ca este vorba despre seria de smartphone-uri Galaxy Note20. Totusi, clipul de prezentare dezvaluie doua lucruri pe care le cunoastem deja. Primul ar fi stylus-ul S-Pen, accesoriul care a devenit un adevarat simbol al acestei serii de smartphone-uri. Acesta a transformat Note-ul intr-un fenomen mondial, avand un numar ridicat de fani, care fac upgrade de la an la an sau la cativa ani.

Pe langa stylus, putem vedea si noua culoare Mystic Bronze, pe care am vazut-o prima data pe site-ul Samsung din Rusia. Noul Galaxy Note20 va fi livrat in aceasta noua culoare "eleganta", dupa ce anul trecut seria Note10 a apelat la o carcasa mai viu colorata. De altfel, prezenta acestei culori confirma si faptul ca acele fotografii cu telefonul publicate de Samsung din greseala erau reale si dezvaluie design-ul final al telefonului.

Asta daca mai era loc de indoiala dupa ce Galaxy Note20 Ultra a aparut deja in primele imagini neoficiale. Telefonul va beneficia de un design care va folosi atat elemente de pe modelele Note din trecut, cat si elemente de pe noua serie Galaxy S20. De exemplu, camera foto cu trei senzori are o forma similara cu cea a lui Galaxy S20 Ultra.

Deja am vazut cum arata Galaxy Note20 Ultra

Galaxy Note20 ar putea fi unele dintre primele modele de pe piata echipate cu noi procesoare. Zvonurile vorbesc despre o configuratie bazata pe Snapdragon 865 Plus, o revizie hardware a procesorului de top oferit in acest moment de Qualcomm. Nu este clar daca va exista si o versiune imbunatatita a modelului Exynos 990, lansat in primavara acestui an.

thumbs

Livestream-ul evenimentului Galaxy Unpacked 2020 va avea loc pe 5 august, dupa cum am mentionat mai sus, la ora 17:00 a Romaniei. Acesta va putea fi accesat si de pe site-ul Samsung Romania: www.samsung.com/ro.

Articolul Samsung anunta evenimentul Galaxy Unpacked 2020. Iata cand se lanseaza Galaxy Note20 apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare