Telefoane

thumbs

Huawei pregateste EMUI 11. Care sunt telefoanele care vor primi update la noua versiune

08.07.2020, 14:46 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Huawei se pregateste de lansarea din toamna a dispozitivelor din seria Mate. Pana acum stim despre modelele Mate 40 si Mate V ca ar putea debuta inainte de finalul anului 2020. Totusi, acestea vor debuta dupa lansarea oficiala a sistemului de operare Android 11, care ar putea fi publicat de Google la sfarsitul verii. Astfel, ne putem astepta de la Huawei sa foloseasca Android 11 ca baza pentru versiunea sa personalizata EMUI. Deja avem primele informatii despre EMUI 11.0, cat si o lista de dispozitive care vor primi actualizarea printre primele. Iata ce spun cele mai noi zvonuri din China.

Interfata EMUI de la Huawei exista deja de 8 ani

EMUI 11 a fost confirmat oficial de Wang Chenglu, presedintele diviziei Huawei Consumer Business Software, pe contul sau de Weibo. Acesta nu a vorbit insa in detaliu despre el, insa a dezvaluit faptul ca in 2020 este cea de-a opta aniversare software-ului Android personalizat de companie. Acest software este programat sa fie dezvaluit si lansat candva in cel de-al treilea trimestru al anului.

Simultan, pe site-ul Huawei Club, au aparut informatii neoficiale publicate de fani despre dispozitivele care vor primi acces la EMUI 11. Fiind vorba despre un software bazat pe Android 11, ne putem astepta ca Huawei sa adauge noutatile integrate de Google in versiunea AOSP a sistemului de operare. Compania chineza este insa cunoscuta pentru modificarile majore din sistemul de operare Android, EMUI 11 avand multe functii pe care dispozitivele Pixel sau cele care folosesc Android One nu le au inca, in special la capitolul optimizare AI in fundal.

Iata care ar putea fi primele dispozitive care ar putea primi cu EMUI 11. Lansarea actualizarilor ar putea avea loc chiar de la finalul anului 2020:

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30
Huawei Mate 30 RS Porsche Design
Huawei Mate 20X
Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate Porsche RS
Huawei Mate X/Xs
Huawei P40
Huawei P40 Pro
Huawei P30
Huawei P30 Pro
Huawei Nova 6 5G
Huawei Nova 5T
Huawei Nova 5T Pro
Huawei Nova 5 Z
Huawei Nova 5i Pro
Huawei MatePad Pro
Huawei MatePad M6
Honor V30
Honor V30 Pro
Honor V20
Honor 20 Pro
Honor 20s
Honor 20 Youth Edition
Honor 9X Pro

Acestea sunt cele mai puternice telefoane lansate de Huawei in ultimii doi ani, deci era de asteptat ca acestea sa fie primele care primesc actualizarea software. Totusi, Huawei obisnuieste sa adauge si multe dintre modelele mid-range si chiar unele low-end pe lista de compatibilitate. Acestea primesc insa actualizarile putin mai tarziu.

Ramane de vazut insa care va fi lista completa si oficiala de dispozitive Huawei care vor primi update la EMUI 11. Este important de mentionat ca modelele precum cele din seriile Mate 20 sau P30, care au inca acces la servicii Google, isi vor pastra aceste functii si dupa update-ul la noua versiune EMUI, bazata pe Android 11.

Articolul Huawei pregateste EMUI 11. Care sunt telefoanele care vor primi update la noua versiune apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare