Software

thumbs

Google va adauga lista Read Later in browserul Chrome, la 3 ani de cand aceasta functionalitate este disponibila pe iOSs

01.08.2020, 11:31 By thumbs

Nici macar Google nu poate ignora, uneori, popularitatea de care se bucura platforma iOS. Asa se face ca versiunea Chrome pentru iOS a primit functia Read Later, ceruta de utilizatori, cu 3 ani inaintea celei pentru PC-uri Windows.

Concret, de mai bine de trei ani, utilizatorii aveau posibilitatea sa salveze paginile accesate cu browserul Chrome intr-o lista Read Later, in idea de a reveni mai tarziu asupra acestora pentru a continua lectura inceputa. Curand, aceasta functionalitate va fi disponibila si din versiunile Chrome pentru Chrome OS, macOS, Windows si Linux.

thumbs

Poti folosi optiunea Read Later si pentru a revizita pagini in modul offline

Disponibila deja in cea mai recenta versiune de testare Chrome Canary, functionalitatea Read Later poate fi activata bifand pe Enabled setarea "Allow users to save tabs for later" adaugata la sectiunea about://flags. Debutul oficial este rezervat pentru versiunea Chrome 86.

Utila in anumite situatii, noua Reading List apare sub meniul principal, activat din coltul dreapta sus al ecranului. Paginile pastrate in lista "de citit" sunt salvate complet in memoria telefonului, putand fi revizitate chiar si in absenta conexiunii la internet.

In prezent, cea mai apropiata alternativa pentru Reading List este salvarea individuala a paginilor folosind optiunea Download. Paginile astfel salvate raman ca si fisiere individuale, usor de transferat si accesibile offline.

Articolul Google va adauga lista Read Later in browserul Chrome, la 3 ani de cand aceasta functionalitate este disponibila pe iOSs apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare