Camere digitale

thumbs

Samsung va integra camere de top pe dispozitivele de medie din seria Galaxy A

01.08.2020, 15:36 By thumbs

In urma cu mai multi ani, Samsung anunta ca va incepe sa testeze anumite tehnologii noi pe dispozitivele sale mid-range, inainte de a le integra pe modele high-end. Asa au aparut primele telefoane Samsung cu sisteme de camere multiple, cu ecrane pe formate mai neobisnuite si cu design mai modern. Acum, in urma unor vanzari destul de scazute ale dispozitivelor din gama flagship, Samsung pare sa ia in calcul integrarea de camere de top si pe modele mai ieftine din gama Galaxy A.

Seria Galaxy A ar putea integra camere de top

Informatiile vin direct de la Samsung. Bae Kwang-wook, seful diviziei Samsung Electro-Mechanics, a declarat in cadrul raportului financiar trimestrial ca sistemele de camere performante de pe dispozitivele de top vor ajunge si pe dispozitive mai accesibile in curand:

"Adoptia modulelor cu camere multiple si performanta inalta pe smartphone-uri se va extinde spre dispozitive mid-end cu pret de medie. Luam in calcul introducerea unui smartphone mid-end cu modul de camera de performanta inalta. Vom extinde astfel marimea afacerilor noastre prin preturi competitive."

Se pare ca Samsung vede faptul ca in piata, concurentii sai ofera pe dispozitivele de medie sisteme mai performante de camera, iar in ultima perioada, dispozitive precum Pixel 3a, iPhone SE si OnePlus Nord au demonstrat ca modelele de medie nu trebuie sa faca compromisuri la capitolul camera. Astfel, nu ar fi iesit din comun sa ne asteptam la un dispozitiv din seria Galaxy A cu o camera la fel de performanta sau foarte apropiata de cea de pe seriile Galaxy S20 si Note20.

Avand in vedere ca declaratiile lui Bae Kwan-wook vorbesc despre modelele viitoare, cel mai devreme am putea intalni un astfel de dispozitiv in luna decembrie, cand Samsung prezinta traditional primele modele ale seriei Galaxy A. Desigur, modelele Galaxy S21 si Note21 de anul viitor vor continua sa inoveze in aces spatiu, insa un dispozitiv de medie cu o camera de top, chiar si cea de anul trecut, ar putea face o diferenta mare in vanzarile de dispozitive segmentul de medie.

sursa: The Elec, via Phone Arena

Articolul Samsung va integra camere de top pe dispozitivele de medie din seria Galaxy A apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare