Telefoane

thumbs

Motorola Edge: design premium, specificatii de medie si multe accesorii in pachet. VIDEO

13.08.2020, 14:47 By thumbs

Motorola Edge+ a fost o surpriza placuta pe piata de dispozitive premium, insa acesta are si un "frate" mai mic, din gama mid-range: Motorola Edge 5G. Acesta este un smartphone echipat cu o configuratie familiara celor care au urmarit spatiul telefoanelor 5G de medie, insa vine cu un design aproape identic cu cel al modelului de top. Acesta este unul dintre putinele modele de medie cu un ecran curbat si care arata aproape identic cu varianta de top. Desigur, exista si cateva diferente.

Motorola Edge nu face compromisuri la capitolul design fata de modelul Edge+

La o prima intalnire cu Motorola Edge am observat imediat ca telefonul este semnificativ mai usor. Motivul pare sa fie diferenta de materiale folosite de catre producator. Spatele nu este acoperit cu sticla, ci cu plastic, in timp ce rama ramane totusi metalica. Totusi, privit din fata, Motorola Edge pare sa fie aproape identic cu modelul Edge+, in special datorita display-ului.

Iar acesta pare sa fie aproape identic. Vine cu o diagonala de 6,7", o curbura extrema pe laterale si permite afisarea continutului la 90 Hz. Desigur, este compatibil si cu standardul HDR10. Pe partea din spate, diferenta majora pe care o putem observa, in afara de diferenta de materiale folosite, este faptul ca avem un modul de camera aproape "plat". Camera de pe Edge+ era foarte mult iesita in relief, insa acest model vine cu senzori si lentile mai mici, care nu necesita atat de mult spatiu in carcasa. Si lipsa stabilizarii optice ar putea fi unul dintre motivele dimensiunilor reduse.

thumbs

Am apreciat insa faptul ca Motorola continua sa ofere in pachetul modelului Edge cam tot ceea ce ai nevoie. Este inclusa in pachet in primul rand o husa de silicon transparenta, alaturi de un incarcator rapid la 18W, cablu de incarcare si casti cu jack de 3,5 mm.

Ce nu are in comparatie cu Motorola Edge+? O camera de top, incarcare wireless si un procesor high-end. Totusi, Snapdragon 765 se dovedeste a fi o alternativa buna pentru utilizatorii care oricum nu aveau nevoie de atat de multa putere de procesare pe un smartphone.

Urmeaza sa testez Motorola Edge in urmatoarele cateva zile si sa revin cu un review complet pentru acest model.

Articolul Motorola Edge: design premium, specificatii de medie si multe accesorii in pachet. VIDEO apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare