Telefoane

thumbs

Cum arata calendarul de lansare iPhone 12, noua gama iPad si Apple Watch, modificat sub contextul pandemiei COVID-19

13.08.2020, 17:49 By thumbs

Dezvaluit dintr-o sursa de incredere, calendarul de lansare stabilit de Apple pentru noua serie iPhone arata substantial diferit decat cel folosit anul trecut, iPhone 12 urmand sa fie dezvaluit abia in luna octombrie. In schimb, pentru luna septembrie sunt programate doar lansarile Apple Watch si iPad, evenimentul urmand sa fie organizat exclusiv online si dublat cu comunicate de presa.

Pandemia COVID-19 a reusit sa arunce in incertitudine intreaga industrie smartphone, numeroase produse avand lansarile decalate, sau anulate cu totul. Chiar si pentru brandurile de top, perturbatiile aparute pe lantul de aprovizionare si oprirea activitatii de productie in multe dintre fabricile contractate au facut improbabila respectarea calendarului de lansari stabilit cu multe luni inainte. Potrivit informatiilor scapate pe Twitter de Jon Proser, o sursa cu istoric solid in materie de zvonuri, Apple nu va reusi sa respecte decat partial calendarul de lansari asteptat de fani.

thumbs

Lansare iPhone 12 in luna octombrie

Astfel, evenimentul de lansare iPhone 12 va fi tinut anul acesta pe 12 octombrie, aproape o luna mai tarziu decat era planificat. Campania de precomanda va incepe din cursul aceleiasi saptamani, primele exemplare iPhone 12 ajungand la utilizatori in saptamana urmatoare. In schimb, pentru modelul iPhone 12 Pro lansarea va fi doar una "pe hartie", precomenzile incepand abia din luna noiembrie, la o data ramasa deocamdata neprecizata. Ramane de vazut ce stocuri vor fi efectiv disponibile, insa livrarile pentru modelul Pro nu ar trebui sa intarzie mai mult decat luna noiembrie.


New, adjusted Apple dates!

Apple Watch & iPad
- Via press release
- Week 37 w/c Sep 7

iPhone 12 event
- Week 42 w/c Oct 12

iPhone 12 devices
- Preorders week 42 w/c Oct 12
- Shipping week 43 w/c Oct 19

iPhone 12 Pro devices
- Preorder and shipping in Nov (no exact date yet)

- Jon Prosser (@jon_prosser) August 12, 2020Mai putin presat sa asigure stocuri consistente de produse, Apple va incerca totusi sa pastreze o aparenta de normalitate lansand noua gama iPad in a doua saptamana din septembrie. Insa nu cu un eveniment fastuos, ci trimitand comunicate de presa, dupa exemplul folosit deja pentru lansarea gamei iPhone SE (2020). Acest prim val de lansari va cuprinde si noua gama Apple Watch.

Fiind vorba de simple zvonuri, datele precizate nu trebuie luate ca si batute in cuie, ramanand timp suficient pentru schimbari de ultim moment din partea Apple.

Articolul Cum arata calendarul de lansare iPhone 12, noua gama iPad si Apple Watch, modificat sub contextul pandemiei COVID-19 apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare