Telefoane

thumbs

OnePlus 8T 5G poate fi incarcat la 100% baterie in 39 de minute

25.09.2020, 17:41 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Pregatit pentru lansare pe 14 octombrie, OnePlus 8T 5G contureaza deja un upgrade solid fata de versiunea de debut OnePlus 8.

Aflat la centrul unor dezvaluiri succesive, noul smartphone are deja o lista cu principalele specificatii si imagini de prezentare, ramanand doar sa aflam despre inovatiile care vor fi mentionate la vedere in pliantele promotionale.

OnePlus 8T 5G va putea functiona o zi intreaga cu 15 minute de incarcare

Spre exemplu, OnePlus 8T 5G va fi livrat cu un ecran suportand rata de refresh la 120Hz, noul smartphone intrand automat pe radarul pasionatilor de jocuri pe Android. Tot acestora pare sa fie adresata si tehnologia Warp Charge 65, care promite sa incarce acumulatorul de 4500 mAh de la 0% la 100% baterie in 39 de minute, respectiv 58% nivel de incarcare dupa numai 15 minute. De altfel, compania promite ca 15 minute de incarcare vor fi suficiente pentru utilizarea de-a lungul intregii zile.

Aparent, secretul tehnologiei Warp Charge 65 este "spargerea" acumulatorului Li-Ion in doua celule distincte, care pot fi alimentate in paralel mai eficient decat un singur acumulator de tip monolit. Strategia este folosita deja de rivalul OPPO, care a implementat tehnologie SuperVOOC 2.0 de 65W pentru modelul OPPO Find X2.

thumbs

Conform unor zvonuri recente, OnePlus 8T va avea un pret de 599 euro in echiparea de baza, rezonabil pentru un telefon bazat pe chipsetul Snapdragon 865 Plus si echipat cu 8 GB RAM si 128 GB stocare. Versiunea superioara, cu 12 GB RAM si 256 GB stocare ar putea ajunge insa la 699 euro. Completand oferta, telefonul va avea sistem triple-camera cu senzor principal de 64MP, asistat cu functie de stabilizare optica a imaginii. Spre comparatie, originalul OnePlus 8 oferea doar 48MP rezolutie pe senzorul principal.

Aparut deja in catalogul popularului Geekbench, telefonul obtine un scor single-core de 912 puncte, respectiv 3288 puncte in testul multi-core, ceea ce il pozitioneaza la un nivel de performanta cu cateva procente in fata modelului actual.

Articolul OnePlus 8T 5G poate fi incarcat la 100% baterie in 39 de minute apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare