Telefoane

thumbs

Cum ar putea arata Huawei Mate X2 cu design inspirat de Galaxy Z Fold2

26.09.2020, 12:07 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Stim de ceva vreme ca Huawei lucreaza la un nou smartphone cu ecran pliabil, insa este posibil ca acest eventual Mate X2 sa nu fie foarte asemanator cu modelele Mate X si Mate Xs. Un nou brevet dezvaluie faptul ca Huawei ia in calcul realizarea unui nou smartphone pliabil care ar putea avea mai multe in comun cu seria Galaxy Fold de al Samsung decat cu modelele sale pliabile din trecut. Desigur, Huawei ar folosi cateva conventii de design proprii.

Un brevet dezvaluie design-ul lui Mate X2 de la Huawei

thumbs

Brevetul de design pentru acest model Mate X2 sugereaza ca un astfel de dispozitiv de la Huawei ar adopta un corp de o forma mai neobisnuita. In timp ce majoritatea telefoanelor pliabile de pana acum au avut jumatati simetrice in dimensiuni, Huawei ar putea opta pentru o parte mai groasa si una mai subtire, corpul telefonului fiind mai gros in partea cu camere si devine mai subtire la extrema opusa.

De altfel, acest design pare sa fie realizat asa pentru a face loc unui sistem de camere mai avansat. Modelele Fold si Mate X au integrat camere mai putin performante decat dispozitivele de top din seriile principale ale producatorilor din lipsa spatiului intern. Huawei ar putea face astfel loc pentru un zoom optic periscopic, asa cum sugereaza desenul din brevet, dar si unui acumulator mai mare.

thumbs

In afara de aceste diferente de design, Mate X2 ar putea fi confundat cu un Galaxy Z Fold2. Ecranul frontal acopera intreaga suprafata si este decupat in partea din stanga-sus, in timp ce pe laterala se regasesc aceleasi butoane de volum si un buton power cu senzor de amprenta integrat. Este ciudat insa ca la interior nu apare un decupaj pentru inca o camera frontala, insa.

Huawei s-a laudat cu ecranul sau pliabil de la exterior pe modelele Mate X, dar se pare ca pentru Mate X2, compania isi doreste mai multa protectie a suprafetei din plastic. Astfel, singura solutie ramane momentan cea cu ecran pliabil la interior.

sursa: LetsGoDigital

Articolul Cum ar putea arata Huawei Mate X2 cu design inspirat de Galaxy Z Fold2 apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare