Camere digitale

thumbs

YouTube Music "imprumuta" una dintre cele mai bune functii Spotify

29.09.2020, 17:59 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

YouTube Music nu doar ca a inlocuit Google Play Music, dar incearca de aceasta data sa fie solutia alternativa a companiei la toate celelalte servicii de streaming precum Spotify, Deezer, Tidal sau Apple Music. Astfel, incet-incet, toate aceste servicii incep sa integreze functii destul de similare intre ele, care sa ii convinga pe utilizatori sa nu treaca de la un serviciu la altul pentru lipsa de functii sau interfete mai slabe. Ofertele de continut sunt oricum deja foarte similare. YouTube Music incearca acum sa imprumute o functie de la Spotify, oferind mai multe playlist-uri zilnice, generate automat pe baza preferintelor.

YouTube Music primeste My Mix, similara cu Daily Mix-urile de pe Spotify

Spotify a fost primul serviciu care a introdus asa numitele "Daily Mix", care foloseste muzica din diverse genuri muzicale pe care le asculti cel mai des si genereaza zi de zi o selectie pentru fiecare gen in parte. Aceasta functie a fost apoi "clonata" si pe diverse alte servicii concurente, iar acum YouTube Music isi incearca "norocul".

Noua functie din YouTube Music se numeste My Mix si va genera in fiecare zi cate sapte liste de redare cu diverse genuri muzicale. Desigur, YouTube foloseste muzica pe care ai ascultat-o anterior pe serviciul YouTube Music, pentru a face o selectie de artisti si melodii pe care le asculti de obicei, sau pe care inca nu le-ai descoperit.

thumbs

Aceasta functie este momentan in teste si nu este disponibila pentru toti utilizatorii, insa este foarte posibil sa fie lansata in curand, in cadrul unui update al aplicatiei de mobil pentru iOS si Android. Alte noutati care sunt in teste in aplicatia YouTube Music sunt cautari recente, care apar atunci cand apesi pe butonul search si o noua interfata, mai compacta pentru interfata de redare.

Desigur, aceste functii ar putea ajunge in varianta finala a aplicatiei intr-o forma modificata, integrand feedback-ul pe care utilizatorii il vor oferi pe perioada testarii.

sursa: Android Police

Articolul YouTube Music "imprumuta" una dintre cele mai bune functii Spotify apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare