Software

thumbs

ESET a prezentat noile versiuni NOD32 Antivirus, ESET Internet Security si ESET Smart Security Premium

23.10.2020, 12:12 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

ESET a lansat noi versiuni ale solutiilor de securitate Windows pentru acasa: ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security Premium.

Noua gama de produse imbunatateste aspecte precum detectia malware, protectia tranzactiilor online bancare, securitatea parolelor si protectia dispozitivelor smart home.

Aceste actualizari de produse sunt gandite sa previna si mai bine riscurile asociate vietii digitale moderne: amenintarile asociate tranzactiilor online, mai ales cele bancare, furtul de identitate si scurgerea datelor personale pe internet, furtul parolelor si securitatea dispozitivelor conectate.

ESET continua sa isi imbunatateasca solutiile pentru a se asigura ca utilizatorii dispun de cele mai noi tehnologii in materie de securitate cibernetica, oferind in acelasi timp securitate silentioasa, cu un impact minim asupra performantei sistemului. Actualizarile de produs de acum aduc cu ele ajustari de finete ale sistemului de prevenire a intruziunilor la nivel de gazda (HIPS) si ale modulelor avansate de machine learning, impreuna cu o reducere semnificativa a spatiului ocupat de modulul machine learning.

thumbs

Printre imbunatatiri se numara si noul instrument Windows Management Instrumentation (WMI) si scanerele de registrii de sistem, capabile sa detecteze programele disimulate care utilizeaza WMI sau cheile de registrii intr-o maniera nelegitima si rau intentionata. Modulul Connected Home este, de asemenea, imbunatatit pentru a oferi o mai buna detectie dispozitivelor inteligente conectate la router-ul locuintei si pentru a propune solutii proactive de remediere a lacunelor de securitate.

Securitatea tranzactiilor financiare derulate in mediul online este o prioritate absoluta, iar modulul imbunatatit pentru plati si tranzactii online vine cu un browser securizat prin care utilizatorii pot opera cu datele bancare in siguranta. Noua functie le permite utilizatorilor sa ruleze in mod implicit orice browser in modul securizat, comunicarea dintre tastatura sau mouse si browser este criptata astfel incat sa protejeze utilizatorii de actiuni de keylogging. In plus, acest modul alerteaza acum utilizatorii cand Remote Desktop Protocol (RDP) este pornit, pentru a-i avertiza cu privire la programele malware care pot compromite protocolul RDP.

Nu in ultimul rand, modulul ESET Password Manager a fost complet reconstruit cu noi functionalitati, cum ar fi deconectarea de la distanta de pe site-uri web si stergerea de la distanta a istoricului browserului, si este disponibil atat prin extensii de browser, cat si prin aplicatii mobile native.

Noile versiuni ale solutiilor de securitate ESET Internet Security, ESET NOD32 Antivirus si ESET Smart Security Premium sunt disponibile pentru instalare si testare gratuita, pe o perioada de pana la 30 de zile. Este nenecesara doar furnizarea unei adrese email.

Articolul ESET a prezentat noile versiuni NOD32 Antivirus, ESET Internet Security si ESET Smart Security Premium apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare