Telefoane

thumbs

O companie din Rusia vinde iPhone 12 Pro Stealth, fara camera foto, la 5.000 de dolari

02.12.2020, 14:54 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Caviar, producatorul rus de bijuterii si telefoane personalizate din materiale premium, dar si metale pretioase sau pietre rare, a lansat o noua editie de iPhone 12 Pro care pentru 5.000 de dolari nici macar nu include camerele foto, unul dintre marile motive sa cumperi aceste telefoane. Noile dispozitive fac parte din gama "Stealth" si nu includ nicio camera foto functionala. Nici macar camera frontala nu functioneaza, aceasta fiind dezactivata, insa sistemul de recunoastere faciala, Face ID, care foloseste senzori cu infrarosu, inca deblocheaza telefonul.

iPhone 12 Pro Stealth vine fara camere foto

Producatorii de telefoane scoteau in trecut si versiuni speciale ale dispozitivelor lor, cu camere foto dezactivate sau complet lipsa. Acestea erau dedicate angajatilor din institutii de stat si soldatilor, care din considerente de securitate nationala, riscau secrete de stat folosind dispozitive cu camere active. iPhone 12 Pro Stealth de la Caviar doreste sa acopere acest gol din oferta din piata, oferind aceste dispozitive fara camere celor bogati, care se tem de spionaj prin intermediul telefonului.

Caviar vinde doua versiuni: iPhone 12 Pro Stealth si Stealth Gold, fiecare realizat cu o carcasa complet plata pe partea din spate, realizata din titan, care inlocuieste sticla de pe varianta originala. Astfel, telefoanele vor fi si semnificativ mai rezistente la socuri si accidente. Vor exista doar cate 99 de dispozitive din fiecare varianta, deci nu vor fi foarte multi "bogati" care vor cara dupa ei un iPhone fara camere foto.

thumbs

In timp ce utilizatorii de rand merg cu telefonul la service atunci cand camera foto nu mai functioneaza, unii sunt dispusi sa plateasca peste 5.000 de dolari pentru a primi un telefon care nu include aceasta componenta.

Ba chiar, fata de modelele produse de Caviar in trecut, care includeau fie design-uri complicate, fie pietre pretioase, modelele Stealth sunt parca si "plictisitoare", justificand cu greu pretul fata de restul ofertei companiei. Nu ca ai putea justifica plata de 5, 10 sau chiar 25 de mii de dolari pe un iPhone 12 foarte usor, dar macar atunci cand apare in discutie aurul, diamantele sau alte elemente pretioase, este putin mai usor de inteles de unde vin costuri in plus.

sursa: Caviar

Articolul O companie din Rusia vinde iPhone 12 Pro Stealth, fara camera foto, la 5.000 de dolari apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare