×

Software

Burse pentru cursuri gratuite de programare in Java si Fullstack JS pentru tinerii bucuresteni din...

Burse pentru cursuri gratuite de programare in Java si Fullstack JS pentru tinerii bucuresteni din Generatia Tech

26.12.2020, 14:26 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Dupa un an dificil, multi dintre noi am inceput sa ne facem deja planuri pentru 2021 si ne gandim la variante care ne-ar face viata mai usoara. Daca lista ta pentru anul urmator include si un upgrade in cariera de programator, atunci e momentul sa faci un pas in aceasta directie. Daca ai intre 18 si 35 ani, locuiesti in Bucuresti, nu ai un job cu carte de munca si urmaresti sa iti dezvolti cunostintele in noi limbaje de programare, aplica pentru o bursa gratuita la un curs gratuit de formare din programul Generatia Tech, oferita de CTMB (Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti).

Din februarie 2021 va incepe noua serie a programului de formare online accelerata Generatia Tech, pentru cei care au deja cunostinte de baza intr-un limbaj de programare, dar vor sa se specializeze aplicat si sa isi dezvolte un portofoliu de proiecte.

Aplica pentru o bursa CTMB si te inscrii GRATUIT la cursul dorit:

Poti alege intre:


Curs Java. Daca stapanesti la nivel de baza programarea secventiala, acum este momentul sa-ti dezvolti cunostintele de Java. Specializeaza-te in object oriented programming, rest web services si web apps si in 2021 poti lucra chiar tu pe propriile proiecte Java, fie ca freelancer, fie in cadrul unei companii.
Curs Fullstack JS. Daca ai o inclinatie catre stiintele exacte si ai deja un set de cunostinte de baza dar nu ai lucrat inca niciodata direct pe proiecte, inscrie-te la specializarea Fullstack JS. Dezvolta-ti abilitatile de backend si de frontend si anul viitor poti dezvolta chiar tu propriile proiecte Fullstack JavaScript, in regim de freelancer sau ca angajat.

Fiecare curs Generatia Tech are o durata de 3 luni si se desfasoara 100% online. Formatul cursurilor pune accentul pe practica si pe lucru pe micro-proiecte, pentru a-l ajuta pe participant sa dobandeasca cunostinte aplicate in specializarea dorita. Dezvoltarea se realizeaza cu sustinerea mentorilor, care ghideaza procesul de invatare si ofera input si feedback direct, si cu ajutorul comunitatii, disponibili constant pentru ajutor si suport. Programul implica o investitie totala de 120 ore - 30 ore de teorie si 90 ore de practica, la finalul carora absolventul va avea propriul portofoliu de proiecte Java sau Fullstack, un ajutor real pe piata fortei de munca. Cursurile demareaza in Februarie 2021.

Costul programului in mod normal este de 1.400 lei, dar cei interesati pot participa integral gratuit, daca aplica pana la finalul anului la bursele oferite de CTMB. Citeste aici despre cum a fost experienta celor care au absolvit Generatia Tech deja.

CRITERII DE ELIGIBILITATE

Cei interesati de specializarile Generatia Tech pot beneficia gratuit de bursele de participare, daca indeplinesc urmatoarele conditii: au intre 18 si 35 ani, au 12 clase absolvite, chiar si fara BAC, locuiesc in Bucuresti (cu acte) de cel putin 6 luni si nu lucreaza in prezent intr-un cadru formal, cu carte de munca.

Cererea pe piata pentru specialisti digitali a crescut foarte mult anul acesta, o tendinta care se va mentine si anul urmator. Daca esti pasionat de domeniul IT si ai mai explorat limbajele de programare in trecut, acum este momentul sa faci pasul care te pune pe harta specialistilor. Ca absolvent de specializare Generatia Tech iti poti ulterior gasi un job ca Fullstack Web Developer sau Java Developer, doua directii intens cautate pe piata muncii din tara si din afara.

Aplica astazi la Generatia Tech Java sau Fullstack JS si ia deja prima decizie buna din 2021! Locurile disponibile sunt limitate si vor fi oferite in ordinea inscrierilor.

Articolul Burse pentru cursuri gratuite de programare in Java si Fullstack JS pentru tinerii bucuresteni din Generatia Tech apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare