Telefoane

thumbs

Primele imagini cu Lenovo Legion 2 Pro dezvaluie o forma neobisnuita si un ventilator intern

07.04.2021, 11:26 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Lenovo se pregateste de lansarea noii generatii de smartphone-uri de gaming Lenovo Legion. Noul model de top se va numi Legion 2 Pro si va fi echipat cu hardware de top, care sa concureze si poate chiar sa intreaca alternativele din piata precum noile modele ASUS ROG Phone 5 sau smartphone-urile de gaming Black Shark 4 de la Xiaomi. Spre diferenta de acele solutii de gaming portabil, Lenovo pare sa abandoneze ideea ca acesta este un smartphone obisnuit, schimband chiar si forma dispozitivului pentru a oferi o experienta de gaming imbunatatita.

Lenovo Legion 2 Pro va adopta orientarea pe orizontala

Primele fotografii cu Lenovo Legion 2 Pro sugereaza ca in timp ce pe partea din fata, telefonul va adopta o forma mai "traditionala", spatele acestuia va fi foarte diferit fata de orice am vazut pana acum pe piata. Vorbim despre un telefon care pare sa fie construit pentru sesiuni mai lungi de gaming, lateralele capacului din spate fiind mai usor de prins si simetrice. Astfel, camera foto a fost mutata din coltul din stanga-sus catre centru.

In zona centrala avem acum ceea ce telefoanele obisnuite numesc in general "camera bump", partea ridicata, care gazduieste camerele si alte cateva componente. Legion 2 Pro de la Lenovo pare sa dedice aceasta zona mai multor componente, insa. Camera este cea mai evidenta, insa tot aici se afla si logo-ul iluminat cu LED-uri RGB cu sigla Lenovo Legion, alaturi de ceea ce pare a fi o fanta de ventilatie prin care se poate observa un cooler activ si o fanta de evacuare in partea de jos.

thumbs

Ventilatoarele din carcasa unui smartphone nu sunt tocmai noi. Modelele Nubia Red Magic ofera astfel de solutii de racire de cativa ani deja, insa Lenovo ar fi cea de-a doua companie care adopta o solutie de racire activa interna pentru un telefon de gaming.

Este interesant faptul ca telefonul este dezvoltat pentru a fi folosit in mod "landscape", iar camera foto frontala iese folosind un sistem mecanic cu motorase din rama metalica de sub butonul de power. Astfel, ecranul nu trebuie sa fie decupat pentru a gazdui aceasta componenta.

thumbs

Ne asteptam ca telefonul Lenovo sa foloseasca un Snapdragon 888, un ecran OLED foarte rapid, de la 120 Hz in sus si multa memorie RAM. Anuntul oficial este asteptat maine, 8 aprilie, in China.

sursa: GSM Arena

Articolul Primele imagini cu Lenovo Legion 2 Pro dezvaluie o forma neobisnuita si un ventilator intern apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare