Accesorii

thumbs

Ce noi produse interesante au Lidl si Kaufland in magazine dupa 4 mai

04.05.2021, 10:11 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Lidl si Kaufland, cele mai mari doua lanturi de retail din Romania, au o serie de produse interesante care sunt disponibile in magazine in aceasta perioada.

Un suport pentru tableta, marca Ultimate Speed, care poate fi rotit la 360 de grade, va fi disponibil la Lidl incepand de joi, 6 mai. Produsul va costa 20 de lei.

Totodata, joi va intra in oferta retailerului o consola portabila, marca Lexibook, la pretul de 100 de lei. Dispozitivul - care va fi disponibil in variante Frozen, Cars si Spiderman - are ecran cu diagonala de 2,5" si va veni cu peste 140 de jocuri preincarcate.

thumbs

Consola este recomandata pentru copii cu varste mai mari de 4 ani. Pretul este mult mai mic decat cel de 35 de euro de pe site-ul oficial Lexibook. Dispozitivul folosesti trei baterii AAA.

Ce produse interesante se gasesc la Kaufland

Kaufland vinde, in aceasta perioada, un cantar pentru baie, marca LIV&BO, la pretul de 35 de lei. Aparatul include ecran LCD monocrom iluminat, porneste automat si suporta o greutate maxima de 180 kg. In cutie sunt incluse doua baterii AA.

In oferta retailerului a revenit aparatul de curatat scame de pe textile Switch On, la pretul de 20 de lei. Dispozitivul include o perie de curatare si doua baterii AA.

Un cort, marca Countryside, cu dimensiunile 205x205x130 cm, costa 119 lei la Kaufland. Pentru acesta este disponibil un sac de dormit la pretul de 50 de lei.

Pasionatii de camping gasesc, de asemenea, in magazinele Kaufland o lampa LED Hycell cu trei functii de iluminare. Dispozitivul include trei baterii si costa 20 de lei.

Tot pentru camping ar putea fi utila canistra pliabila cu robinet din oferta Kaufland. Recipientul, care ocupa putin spatiu in bagaje atunci cand nu este folosit, are capacitate de 3,5 litri si costa 20 de lei.

Sursa: Lidl.ro. Kaufland.ro

CITESTE SI:

Video Go4it: Seringa "origami" ar putea ajuta in campania de vaccinare

Actualizarea la iOS 14.5 declanseaza recalibrarea bateriei la telefoanele iPhone. Ce presupune asta

Articolul Ce noi produse interesante au Lidl si Kaufland in magazine dupa 4 mai apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare