Accesorii

thumbs

Altex: Produse interesante disponibile cu reduceri de pana la 40%

20.10.2021, 11:35 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Altex a publicat, pe site-ul propriu. noi oferte cu produse aflate la promotie. Am selectat cateva din domenii variate, precum gaming, casti wireless sau accesorii.

O pereche de casti true wireless Apple AirPods 2 costa 600 de lei (fata de 800 de lei inainte). Dispozitivele ofera pana la 5 ore de autonomie a bateriei la o singura incarcare, iar carcasa ofera suficienta energie pentru 24 de ore de utilizare. Acest model nu dispune de anulare activa a zgomotului (ANC).

Un mouse de gaming wireless Razer Orochi V2, alb, cu greutate de doar 60 de grame, are pretul de 239,94 lei (-40%). Dispozitivul are senzor de 19.000 dpi, acceleratie 40 G si are o autonomie de pana la 1.000 de ore in jocuri. Energia este furnizata de o baterie AA sau AAA.

Mouse-ul se conecteaza la computer prin Bluetooth sau prin intermediul receiverului de 2.4 GHz de care dispune. Switch-urile rezista la 60 de milioane de click-uri. Razer Orochi V2 are sase butoane programabile si poate fi folosit atat de dreptaci cat si de stangaci.

Cu reducere mare, de 37%, este disponibil un SSD portabil WD My Passport (model WDBAGF5000ARD-WESN). Dispozitivul costa 497,64 lei, are capacitate de 500GB si port USB 3.2. SSD-ul ofera viteze de citire de pana la 1.050 MB/s si viteze de scriere de pana la 1.000 MB/s (performanta variaza in functie de dispozitivul gazda si de conditiile de utilizare). Dispozitivul este rezistent la socuri, vibratii si cadere de la o inaltime de pana la 1,98 m.

Produsul nu are nevoie de configurare, fiind plug and play pe dispozitivele cu sisteme de operare Windows sau macOS.

thumbs

Inedita este tastatura wireless Thomson (model R9132699) pentru televizoare smart. Aceasta este compatibila cu televizoare marca LG. Codul este presetat pentru cele mai obisnuite modele de la producatorul din Coreea de Sud. Tastatura costa 199,92 lei (-20%). Conectarea se face prin intermediul unui mic receiver USB, iar tastatura are layout in limba romana.

Sursa: Altex.ro

CITESTE SI:

Lidl: Accesorii interesante pentru casa si produse de copii, disponibile in magazine

Selectie de produse aflate la promotie in magazinele Dedeman

Articolul Altex: Produse interesante disponibile cu reduceri de pana la 40% apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare