Telefoane

thumbs

OnePlus 10 Pro: lista partiala de specificatii hardware si noi imagini cu telefonul

24.11.2021, 16:39 By thumbs

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

OnePlus 10 Pro, urmatorul flagship al brandului chinez care a fost acum integrat in cadrul companiei Oppo, urmeaza sa fie anuntat candva spre inceputul anului 2022. In ultima perioada, informatiile despre acest model au inceput sa apara online pe cai neoficiale, avand acum o idee destul de buna despre aspectul exterior al telefonului. 91mobiles, cei care au lansat si acele imagini initial, a publicat acum si o lista de specificatii hardware ale telefonului, care par sa continue traditia din anii precedenti.

OnePlus 10 Pro va beneficia de hardware de top, asa cum era de asteptat

Vorbim despre un smartphone high-end din toate punctele de vedere, competitiv in piata cu toate celelalte smartphone-uri de top ale altor branduri.

OnePlus 10 Pro va folosi, asa cum ne asteptam, un chipset Snapdragon 8 Gen1, prima generatie din noua serie de chipset-uri high-end de la Qualcomm, si primul care va beneficia de un nou design intern, cu un nucleu bazat pe Cortex-X2, bazat pe ARMv9 si constructie pe 4nm.

thumbs

Restul de specificatii, insa, sunt asa cum erau si anul trecut. Vorbim despre un ecran de 6,7" cu rezolutie QHD+ si refresh rate la 120 Hz, 8 sau 12 GB memorie RAM, 128 sau 256 GB stocare interna pe format UFS 3.1 si o baterie de 5.000 mAh. De asemenea, telefonul va fi rezistent la apa la standardul IP68, la fel ca modelele anterioare. Camerele vor fi trei la numar pe partea din spate, cu senzori de 48, 50, respectiv 8 megapixeli. Probabil ca este vorba despre un format wide de 48 megapixeli, ultra-wide de 50 si zoom 3,3x de 8 megapixeli. Camera frontala este bazata pe un senzor de 32 megapixeli.

In ciuda unui design usor modificat pe partea din spate si unui procesor mai performant, noul OnePlus 10 Pro nu pare ca va reprezenta un upgrade major fata de modelul de anul trecut.

Specificatii OnePlus 10 Pro

Ecran: 6.7″, QHD+ OLED, 120Hz
Chipset: Snapdragon 8 Gen1 CPU
RAM: 8GB/12GB LPDDR5
Stocare: 128GB/256GB UFS 3.1
Rezistenta la apa: IP68
Camera principala: 48MP wide + 50MP ultra-wide + 8MP zoom 3.3x
Camera frontala: 32MP
Baterie: 5000mAh battery

sursa: 91mobiles

Articolul OnePlus 10 Pro: lista partiala de specificatii hardware si noi imagini cu telefonul apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare