×

Telefoane

Apple a comandat 90 de milioane de modele iPhone 14. Ar putea vinde 220 milioane de telefoane in...

Apple a comandat 90 de milioane de modele iPhone 14. Ar putea vinde 220 milioane de telefoane in 2022

12.08.2022, 13:44 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Chiar daca seria iPhone 14 nu este asteptata cu upgrade-uri majore, cel putin pe cele doua modele de baza, Apple se asteapta la vanzari la fel de puternice precum cele ale seriei iPhone 13, care s-a dovedit a fi una de succes foarte mare. In consecinta, compania a comandat nu mai putin de 90 de milioane de unitati de smartphone-uri pentru sfarsitul acestui an. Aceasta valoare este similara cu cea de anul trecut, pentru iPhone 13 si 13 Pro.

Apple spera sa vanda la fel de multe unitati de iPhone 14 precum iPhone 13 anul trecut

Din informatiile care exista in prezent, iPhone 14 ar putea fi cel mai mic "upgrade" din istoria acestei serii de telefoane, urmand sa fie echipat cu un ecran si procesor identic cu telefonul de anul trecut. Singura diferenta majora asteptata pe modelele de baza este introducerea unui model 14 Max, cu ecran de 6,7", care sa inlocuiasca modelul Mini, care s-a dovedit a fi un esec comercial, fiind cel mai slab vandut model al seriilor iPhone 12 si 13.

Conform estimarilor din prezent, Apple ar trebui sa vanda 220 de milioane de smartphone-uri in 2022, un numar apropiat de cel de anul trecut. Astfel, Apple se asteapta la vanzari constante si nu are asteptari mai mari de la seria iPhone 14 decat fata de seria 13.

Acest lucru este insa curios, intrucat iPhone 14 Pro ar putea fi o serie de succes, in special pentru ca vine cu prima schimbare semnificativa de design din 2017 si pana in prezent, aceasta urmand a fi prima care renunta la notch, de la introducerea iPhone X. De asemenea, acesta ar putea fi si cel mai mare upgrade de camera din ultimii ani, zvonurile afirmand ca Apple ar putea schimba camera de 12 megapixeli cu una de 48 megapixeli, capabila, probabil, de filmare in rezolutie 8K.

Ramane de vazut daca partenerii Apple vor putea si tine pasul cu cererea companiei, criza de componente fiind in continuare o problema.

sursa: Phone Arena

Articolul Apple a comandat 90 de milioane de modele iPhone 14. Ar putea vinde 220 milioane de telefoane in 2022 apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare