Telefoane

Desi s-a vandut bine in campania de precomanda, iPhone 14 pare ca nu mai este pe planul fanilor...

Desi s-a vandut bine in campania de precomanda, iPhone 14 pare ca nu mai este pe planul fanilor Apple

28.09.2022, 16:28 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Urmand campaniei de precomanda cu rezultate promitatoare, cererea pentru iPhone 14 s-a prabusit, fortand Apple sa revizuiasca comenzile trimise fabricantilor din regiunea Asiei.

Daca in anticiparea evenimentului de lansare spatiul online abunda de zvonuri privind inevitabila lipsa a stocurilor iPhone 14, determinata de incapacitatea partenerilor Apple de a procura suficiente provizii de componente pentru sustinerea productie de telefoane la un nivel adecvat pentru acoperirea cererii uriase anticipate de compania americana, s-ar parea ca acum avem de-a face cu o rasturnare completa de situatie. Urmand vanzarilor solide, generate in timpul campaniei de precomanda de fanii nerabdatori sa puna mana cat mai repede pe cel mai nou model iPhone, se pare ca restul consumatorilor au fost pusi pe ganduri de preturile exorbitante si lipsa generala de inovatie, comparat generatiei anterioare iPhone 13.

Potrivit informatiilor obtinute de publicatia Bloomberg, vanzarile iPhone 14 nu sunt suficient de bune pentru a justifica pastrarea planurilor de crestere a productiei in anticiparea sezonului cumparaturilor de iarna, Apple luand deja masuri pentru ajustarea volumului comandat la partenerii OEM din regiunea Asiei.

Aparent, in timp ce posesorii de telefoane iPhone 12 si iPhone 13 considera actualul dispozitiv suficient de bun pentru a sari peste inca o generatie iPhone, pentru modelele 14 Pro si Pro Max ar exista suficienta cerere din partea cumparatorilor care vor "cel mai bun iPhone". Cel mai adesea, clienti fideli ai pachetelor cu abonament ale companiilor de telefonie mobila, acestia privesc mai degraba tariful platibil lunar, ignorand pretul de lista al telefonului. Conturand o strategie care s-ar putea dovedi foarte profitabila pentru Apple, seriile mai scumpe iPhone 14 Pro si 14 Pro Max sunt cam singurele care aduc inovatii reale, cum ar fi un chipset mai rapid si capabilitati foto sesizabil imbunatatite. Astfel, noul model apare ca un iPhone 13 "refresh" iar modelul 14 Plus este doar putin mai ieftin decat modelul 14 Pro. Intre timp, iPhone 13 si iPhone 12 incep sa apara cu preturi reduse, deturnand si mai multi dintre potentialii cumparatori iPhone 14.

Articolul Desi s-a vandut bine in campania de precomanda, iPhone 14 pare ca nu mai este pe planul fanilor Apple apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare