Accesorii

Xiaomi lanseaza seria 12T, cu specificatii high-end, ecrane performante si camera de 200 megapixeli...

Xiaomi lanseaza seria 12T, cu specificatii high-end, ecrane performante si camera de 200 megapixeli pe modelul Pro

04.10.2022, 19:21 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Xiaomi a anuntat oficial noua serie de smartphone-uri 12T, care acopera zona premium pentru cea de-a doua jumatate a anului 2022. Acestea beneficiaza de specificatii hardware high-end, insa nu merg in zona "Ultra", oferind tehnologii noi si performanta ridicata la preturi de sub 1.000 de euro. Cea mai mare noutate este, desigur, camera de 200 de megapixeli de pe Xiaomi 12T Pro, insa si modelul non-Pro ofera destule avantaje pentru a ramane competitiv in zona sa de pret.

Xiaomi lanseaza cel de-al doilea telefon cu camera de 200 megapixeli din piata

Xiaomi 12T Pro este cu siguranta "starul" noii serii, beneficiind de cele mai inalte specificatii. Avem un ecran mare de 6,67" pe panel OLED la 120 Hz cu rezolutie neconventionala 1220p si compatibilitate cu Dolby Vision la 12biti, cu margini plate. Trendul telefoanelor curbate pare ca incepe sa dispara, doar cateva companii insistand sa adopte acest design pe modelele lor premium. Totusi, acest ecran sacrifica luminozitate in favoarea culorilor cat mai bogate: 500 nits in conditii normale si 900 nits in HDR.

thumbs

Configuratia este completata de un chipset Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm, 8 sau 12 GB memorie RAM si 128 GB sau 256 stocare interna, un acumulator de 5.000 mAh cu incarcare foarte rapida la 120W si difuzoare stereo acordate de Harman/Kardon, compatibile si cu Dolby Atmos.

Camera este insa cel mai interesant element al telefonului, oferind un senzor de 200 megapixeli pentru perspectiva wide. Celelalte doua camere sunt insa de nivel mid-range, cu 8 megapixeli ultrawide si 2 megapixeli macro. Camera frontala beneficiaza de rezolutie de 20 megapixeli. Pretul este insa unul nu foarte mare avand in vedere specificatiile: 3.799 lei.

Xiaomi 12T ofera acelasi design, dar configuratie diferita

Xiaomi 12T "standard" vine insa cu o configuratie destul de diferita. 12T are la baza Dimensity 8100 Ultra, o noua versiune a procesorului performant de la MediaTek, tot in configuratii 8+128 sau 8+256. Acumulatorul de 5.000 mAh se incarca tot la 120W, dar camerele primesc un mic "downgrade". Cele doua camere secundare ultrawide si macro sunt la fel, dar cea principala scade la 108 megapixeli.

thumbs

Ambele modele sunt construite din sticla Gorilla Glass 5 cu textura mata pe spate si ambele beneficiaza de o garantie speciala care asigura inlocuirea ecranului in primele 6 luni in cazul daunelor. De asemenea, telefoanele vin cu 3 luni de YouTube Premium inclus. Pretul lui Xiaomi 12T este de 2.799 lei.

Articolul Xiaomi lanseaza seria 12T, cu specificatii high-end, ecrane performante si camera de 200 megapixeli pe modelul Pro apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare