Telefoane

Find N2 Flip, primul pliabil Oppo in stil Galaxy Z Flip, apare intr-o prezentare video neoficiala

Find N2 Flip, primul pliabil Oppo in stil Galaxy Z Flip, apare intr-o prezentare video neoficiala

01.12.2022, 19:55 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Venind ca o alternativa ceva mai accesibila pentru modelul Find N, lansat pentru a concura seriile Galaxy Fold si Mix Fold, Oppo Find N2 Flip va avea ca element de atractie designul mult mai compact, pus in valoare cu o configuratie hardware suficient de puternica.

Potrivit zvonurilor, Oppo Find Flip va fi prezentat pe 14 decembrie drept unul dintre cele mai compacte telefoane pliabile de pana acum, echipat cu un afisaj exterior de 3.26 inch. Astfel, ecranul pliabil va atinge diagonala de 6.8 inch (comparabila unui smartphone conventional cu design candybar) doar in modul extins. Astfel, mecanismul de pliere este desfasurat pe pe orizontala, la fel ca la seria Motorola RAZR.


$bp("Brid_eb0debbd9f65691abc7e6fa15765afc2",
{
"id": "29318",
"width": "16",
"height": "9",
"playlist": {
"Video": [{
"image": "",
"thumbnail": "",
"videoId": "8424006226",
"source": {
"sd": "https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2022/12/Oppo-Find-N2-Flip-leak-2.mp4",
}
}]
}
}
);
$bp().on("play", function(){ gtag("event", "play", { "event_label": document.title, "event_category": "Video Player", "non_interaction": true }); });
$bp().on("pause", function(){ gtag("event", "pause", { "event_label": document.title, "event_category": "Video Player", "non_interaction": true }); });
$bp().on("stopped", function(){ gtag("event", "stop", { "event_label": document.title, "event_category": "Video Player", "non_interaction": true }); });
$bp().on("ended", function(){ gtag("event", "complete", { "event_label": document.title, "event_category": "Video Player", "non_interaction": true }); });

Aparut intr-o carcasa de protectie voluminoasa, special conceputa pentru a ascunde trasaturile de design, telefonul vine cu o configuratie de nivel mediu, bazata pe un chipset din seria Dimensity 9000. Chiar daca nu va impresiona la partea de performanta, Oppo Find N2 Flip ar putea avea destule atuuri de partea sa, incepand cu pretul competitiv.

Potrivit zvonurilor de pana acum, telefonul vine cu camera principala de 50MP (Sony IMX766), si camera ultrawide de 8MP (Sony IMX355). Camera frontala va fi un model Sony IMX709, cu rezolutie 32MP.

Acumulatorul responsabil cu sustinerea celor doua ecrane OLED si chipsetul Mediatec va livra o capacitate totala de 4300 mAh, repartizata pe doua celule Li-ion (cate una pentru fiecare jumatate de carcasa.

Ramane doar de vazut daca producatorul chinez va reusi sa livreze noul telefon pliabil si in afara pietelor asiatice, fiind deja o practica deja comuna pentru astfel de companii sa inceapa cu serii limitate, asteptand apoi cifrele de vanzari si reactia pietei, inainte de a trece la initiative potential riscante pentru lansare globala.

Articolul Find N2 Flip, primul pliabil Oppo in stil Galaxy Z Flip, apare intr-o prezentare video neoficiala apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare