Accesorii

Produse din oferta Lidl care ne-au atras atentia. Surpriza: casti true wireless capabile, cu pret...

Produse din oferta Lidl care ne-au atras atentia. Surpriza: casti true wireless capabile, cu pret bun

06.02.2023, 12:37 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Daca e luni, magazinele Lidl din toata tara au fost aprovizionate cu produse noi. Utilizatorii pot gasi, incepand de astazi, o serie de dispozitive pentru fitness si sport interesante. La aceasta categorie ne-au atras atentia doua produse.

O pereche de casti true wireless Silvercrest este disponibila la pretul de 119 lei. Dispozitivele au autonomie de 4,5 ore si mai pot fi incarcate de trei ori in carcasa dedicata. Controlul castilor se face prin atingerea zonelor tactile de pe ele. Acest model vine cu o caracteristica foarte interesanta, care lipseste de la majoritatea modelelor accesibile existente pe piata. Carcasa castilor poate fi incarcata wireless, pe placute dedicate. Mai mult, dispozitivele Silvercrest vin cu rezistenta medie la apa (IPx4), ceea ce inseamna ca rezista la stropi, transpiratie sau ploi usoare.

Al doilea produs interesant de la sectiunea fitness este placa pentru flotari care are manere reglabile. Astfel, utilizatorii pot face flotari cu mainile in pozitii variate, cu niveluri de dificultate diferite. Dispozitivul are dimensiunile 65 x 1,75 x 20 cm si suporta o greutate maxima de 100 kg. Placa are pretul de 65 de lei.

Lidl are de asemenea in oferta o boxa portabila cu placuta de incarcare wireless incorporata, despre care am scris intr-un articol dedicat.

thumbsBoxa portabila, LENCO PA-010, ofera incarcare wireless la putere de 10 W si difuzoare cu o putere de 5 W (RMS).

Joi intra in oferta Lidl un aspirator fara fir Silvercrest de 18 V. Dispozitivul poate fi folosit in medii umede sau uscate, are filtru HEPA preinstalat si ofera doua trepte de viteza (low / high). Aspiratorul are o autonomie de 30 de minute, iar incarcare completa a acumulatorului de 2.200 mAh, de la zero, dureaza 5 ore. Dispozitivul va costa 299 de lei.

Tot incepand de joi, in magazinele Lidl revin uneltele Parkside care functioneaza cu aer comprimat. Printre acestea se numara un capsator, un pistol pentru umflat anvelope si unul pentru desfundarea de tevi.

Foto: Lidl.ro

Articolul Produse din oferta Lidl care ne-au atras atentia. Surpriza: casti true wireless capabile, cu pret bun apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare