×

Accesorii

Nothing Ear 2, anuntate oficial. Aduc upgrade-uri de performanta si acelasi design general

Nothing Ear 2, anuntate oficial. Aduc upgrade-uri de performanta si acelasi design general

23.03.2023, 10:46 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Ear (1) a fost primul produs al companiei Nothing, deci cel responsabil pentru ca a pus noul startup al lui Carl Pei pe harta. Compania a continuat cu Ear Stick si Nothing Phone (1), iar acum este un nume cunoscut in piata, atat pentru calitatea produselor sale, cat si pentru design-ul iesit din comun, care le scoate usor in evidenta. Acum, doi ani mai tarziu, compania Nothing anunta cea de-a doua generatie Nothing Ear, imbunatatind originalul cam din toate punctele de vedere.

Castile Nothing Ear 2 primesc schimbari importante la interior
Nothing Ear 2 sunt casti care, la prima vedere arata identic cu Ear (1). Acestea pastreaza design-ul cu plastic transparent la exterior, componente lasate la vedere si paleta cromatica cu alb, negru si accente de rosu pe alocuri. Daca nu ai sti, noile casti ar putea fi confundate cu Ear (1) foarte usor. Totusi, apar cateva mici diferente la nivelul constructiei. De exemplu, cutia de incarcare si transport este acum mai mica, ca raspuns la critica modelului original.

In materie de capabilitati, noile casti ar trebui sa ofere un sunet mai bogat. Desi difuzoarele sunt de aceleasi dimensiuni, Nothing spune ca are acum acces la furnizori premium, care pot construi pe comanda difuzoare, in functie de specificatiile companiei. De asemenea, castile ofera anulare a zgomotului ambiental mai buna, acoperind acum mai multe frecvente, in timp ce conectivitatea este acum duala, putand avea conectate simultan doua dispozitive, iar transferul intre ele se face rapid si automat.

￯￯

Nu au fost oferite upgrade-uri la capitolul autonomie, acestea promit performanta similara cu generatia 1: patru ore de ascultare cu ANC pornit si 6 ore cu ANC oprit, si 24, respectiv 34 de ore in total, cu tot cu energia stocata in cutie. Apare insa incarcare wireless pentru cutie, ceva util in special pentru cei care au telefoane cu incarcare bilaterala de acest gen. De asemenea, castile sunt acum rezistente la stropi de apa si praf la standardul IP54, un upgrade fata de IPX4 al generatiei 1, care asigura rezistenta doar la stropi de apa, nu si la praf.

Pretul ramane neschimbat, insa. Nothing Ear 2 intra pe piata la 149 euro, acelasi pret pe care il aveau pana acum Ear 1, dupa scumpirea de anul trecut. Prima generatie a fost lansata in 2021 la pretul original de 99 euro. Inflatia, criza cipurilor si costurile crescute de transport din 2022 au dus la scumpiri in toata industria, iar compania Nothing, la fel ca altele din industrie s-a simtit nevoita sa creasca preturile pentru anumite produse.

sursa: The Verge

Articolul Nothing Ear 2, anuntate oficial. Aduc upgrade-uri de performanta si acelasi design general apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare