×

Software

Experiment: Smartphone-urile momentului, potrivit Bing Chat. Robotul AI da recomandari bune, dar...

Experiment: Smartphone-urile momentului, potrivit Bing Chat. Robotul AI da recomandari bune, dar pline de greseli

28.03.2023, 11:54 By thumbs

Aplicatia Orange Sport este gratuita si poate fi descarcata din Google Play si App Store

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Noul chatbot cu inteligenta artificiala al Bing, bazat pe tehnologie OpenAI, are potentialul de a revolutiona cautarea online. Serviciul ofera sfaturi decente cand vine vorba despre tehnologie. Inspirat de un alt articol, in care am intrebat Bing Chat care sunt cele mai bune periferice de gaming pe care le poti cumpara acum, am repetat experimentul intreband robotul care sunt cele mai bune smartphone-uri ale momentului.

Am folosit modul Creative al serviciului, deoarece acesta ofera cele mai originale si surprinzatoare raspunsuri.

Cele mai bune trei smartphone-uri din 2023 sunt, potrivit Bing Chat:

Prima recomandare oferita este Samsung Galaxy S23 Ultra. Bing Chat noteaza ca acesta este cel mai bun smartphone cu Android si, potrivit unor surse respectabile (TechRadar si Tom's Guide), cel mai bun telefon inteligent de pe piata. Chatbot-ul noteaza ca telefonul are un display "uimitor", sistem quad-camera cu senzor principal de 200 MP, baterie "uriasa" de 5.000 mAh si stylus S Pen. Totusi, Bing Chat avertizeaza ca dispozitivul Samsung este foarte scump, pretul de pornire fiind de 1.300 de dolari.

Citeste si: Robotul Bing bazat pe ChatGPT a luat-o razna: Minte, ii cearta pe utilizatori si este nepoliticos

A doua recomandare nu surprinde, de asemenea. Chatbot-ul Microsoft ne recomanda iPhone 14 Pro Max, "cel mai bun iPhone". Serviciul precizeaza ca, potrivit unor surse, acesta este cel smartphone-ul cu cea mai buna camera de pe piata. Aflam, de la sursa citata, ca dispozitivul are un ecran "superb" de 6,7", un procesor foarte rapid A15 Bionic (aici este o greseala; procesorul de pe acest model de iPhone este A16 Bionic) si sistem de deblocare sigura Face ID. Bing Chat ne spune ca si acest model este foarte scump, iar preturile incep de la 1.100 de dolari.

A treia recomandare este destul de surpinzatoare. Bing Chat ne recomanda Google Pixel 6a, despre care spune ca este cel mai bun smartphone de buget. Suntem informati ca telefonul are un procesor "decent" Snapdragon 778G (din nou o informatie gresita; procesorul este Google Tensor GS 101), un sistem de camere pe care te poti baza, cu senzor principal de 12,2 MP si ultrawide de 16 MP (corect este utrawide de 12 MP), precum si o baterie "solida" de 4.680 mAh (capacitatea corecta este de 4.410 mAh). Chatbot-ul subliniaza faptul ca Pixel 6a vine cu caracteristici unice, precum Call Screen sau Now Playing.

thumbs

Dupa cum vedem, recomandarile Bing Chat sunt interesante si utile, insa raspunsurile includ destul de multe greseli. De aceea, va mai trece ceva timp pana cand aceste servicii vor putea inlocui motoarele de cautare traditionale, precum Google Search.

Articolul Experiment: Smartphone-urile momentului, potrivit Bing Chat. Robotul AI da recomandari bune, dar pline de greseli apare prima data in Go4IT.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare