Accesorii

thumbs

XPUMP, adaptorul care promite sa imbunatateasca sunetul redat prin castile audio

18.04.2016, 15:18 By thumbs


Cu dimensiunile unui pachet de guma, XPUMP include amplificator audio si procesor DSP, promitand sa ridice calitatea sunetului pentru orice sursa conectata: telefonul mobil, laptop, sau alt dispozitiv care include iesire audio de tip jack 3.5mm.


thumbs


Creat de un producator numit Embrace Labs, cu experienta in domeniul echipamentelor de procesare audio, chip-ul DSP folosit cu adaptorul XPUMP aplica un efect surround oricarei surse de semnal stereo, imbunatatind astfel experienta audio resimtita prin setul de casti.


Desi conceptul este interesant, un rezultat similar poate fi obtinut si apeland la plugin-uri software, cum este celebrul Dolby Atmos, fara complicatiile unui dongle extern atasat cablului pentru casti.


thumbs


Dezvoltat in cadrul unui proiect de tip crowdfunding, accesoriul XPUMP va fi disponibil in a doua jumatate a acestui an, la un pret ramas deocamdata neprecizat.


Citeste si Cum afli ce procesor ai pe iPhone 6S

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare