Externe

thumbs

Mihail Gorbaciov da avertizari impotriva reinceperii Razboiului Rece

09.11.2018, 01:24 Sursa: mediafax.ro

Declaratiile ultimului lider sovietic au fost facute in Moscova, dupa premiera filmului documentar "Intalnindu-l pe Gorbaciov".

"Trebuie sa fim atenti. Nu doar la Razboiul Rece. Trebuie sa continuam pe drumul pe care l-am stabilit. Trebuie sa incetam o data pentru totdeauna razboaiele. Cel mai important lucru este sa scapam de armele nucleare", a declarat Gorbaciov.

Mihail Gorbaciov este considerat presedintele care a ajutat la incetarea Razboiului Rece.

De asemenea, fostul lider sovietic a transmis ca lumea se indreapta periculos spre "o noua cursa armata". Acesta a transmis ca "cel mai periculos lucru in acest moment ar fi reinceperea confruntarilor".

"Deja se vorbeste despre un razboi nuclear ca si cand este complet acceptabil. Se pregateste, sunt discutate scenarii", a declarat fostul presedinte.

"Sunt convins ca putem opri reinceperea Razboiului Rece. Voi face tot ce imi sta in putinta pentru acest lucru", a adaugat Gorbaciov.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare