Cultura si divertisment

thumbs

Destin TRAGIC: Supravietuitor al atacului de la Las Vegas, ucis in atentatul din California

09.11.2018, 18:30 Sursa: mediafax.ro

Telemachus Orfanos, 27 de ani, se numara printre cele 12 persoane care si-au pierdut viata dupa ce un individ a deschis focul in incinta unui bar din Thousand Oaks. Tanarul a supravietuit atacului armat de la Las Vegas, din 1 octombrie 2017, soldat cu 58 de morti si sute de morti.

"Este in mod particular ironic ca, dupa ce a supravietuit celui mai grav atac armat din istoria moderna, a fost ucis in orasul sau natal", a declarat tatal sau pentru publicatia Ventura Country Star.

"Nu vreau rugaciuni, nu vreau ganduri, vreau masuri de control a armelor de foc", a afirmat mama sa.

Cel putin 12 persoane, inclusiv un ofiter de politie, au murit in urma atacului armat comis in barul Borderline Bar and Grill . Autoritatile au informat ca suspectul a fost gasit mort inauntru.

Potrivit politiei, autorul atacului din California este un fost puscas marin despre care se crede ca suferea de tulburare de stres post-traumatic.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare