Externe

thumbs

ALERTA la CNN: Un individ a fost arestat dupa ce a amenintat cu moartea un jurnalist

09.11.2018, 16:36 Sursa: mediafax.ro

De asemenea, individul a sunat si la postul MSNBC si doi congresmeni democrati, demonstrand o inclinatie spre "hartuirea celor de o anumita afiliere politica".

Benjamin Craig Matthews, 39 de ani, este acuzat de amenintari teroriste si hartuire, potrivit documentelor depuse la o instanta din comitatul Baxter.

Suspectul a sunat de cateva zeci de ori la sediul CNN din Atlanta, iar in cursul unora din aceste apeluri a lansat amenintari la adresa jurnalistului Don Lemon.

Potrivit documentelor, Matthews a sunat si doi congresmani democrati, Maxine Waters si Chuck Schumer, dar si pe avocatul lui Stormy Daniels, o actrita de filme pentru adulti care a intentat un proces de defaimare la adresa presedintelui SUA, Donald Trump.

Barbatul a fost arestat la mai putin de doua saptamani dupa ce un alt individ a fost arestat pentru ca a trimis dispozitive explozive prin posta mai multor lideri democrati, inclusiv fostul presedinte Barack Obama.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare