Cultura si divertisment

thumbs

Un politist a fost suspendat dupa ce i-a trimis imagini indecente unei femei pe care a retinut-o in trafic

06.12.2018, 16:03 Sursa: mediafax.ro

Scott Cole (30 de ani) a fost suspendat, pe timpul anchetei aflate in desfasurare, din East Greenwich Police Department, potrivit New York Post. El a oprit o femeie de 27 de ani in luna iulie a acestui an in trafic. Tanara se afla sub influenta alcoolului si a fost retinuta de politist.

Dupa acest incident, femeia a inceput sa primeasca mesaje de la Cole. In ziua in care a fost retinuta, tanara sustine ca a primit o imagine indecenta de la politist.

Procesul politistului a inceput in urma cu cateva zile. Cole risca, printre altele, sa fie concediat daca va fi gasit vinovat de hartuire.

Barbatul a fost retinut si el in luna aprilie a anului trecut dupa ce a fost prins beat la volan. La momentul respectiv a fost iertat de superiori, deoarece este "un ofiter bun". Totusi, procesul in cazul respectiv este in continuare pe rol.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare