Politic-Social

thumbs

INCIDENTUL din Control Club. Reprezentant al localului: "Nu s-a prabusit tavanul clubului sau vreo parte din el"

06.12.2018, 16:33 Sursa: mediafax.ro

Pe contul oficial de pe platforma Facebook al Control Club a fost incarcata o imagine care infatiseaza coltul de tavan reparat, reprezentantii localului invitandu-i pe curiosi sa vada cu ochii lor cum s-a intervenit.

"In urma stirilor referitoare la incidentul de aseara am dori sa facem urmatoarele precizari: NU s-a prabusit tavanul clubului sau vreo parte din el, au cazut tencuiala si trei placi decorative la intrarea in sala mica, in urma unei infiltratii de apa. Informatia ca s-ar fi prabusit tavanul clubului este falsa. Dupa acest eveniment, nu a continuat nicio petrecere, pentru ca nu era nicio petrecere in sala in care s-a intamplat incidentul. Sala a fost inchisa pentru un timp, pana cineva s-a urcat sa verifice ca nu mai poate sa cada nimic.

Aici se lucreaza de azi noapte, s-a izolat zona afectata si s-a decopertat pana la tavan si zona din jur. La fata locului au fost de dimineata atat ingineri structuristi cat si o echipa de constructori. Nu sunt probleme structurale, tavanul este in regula (alb, il puteti vedea in fotografia atasata, nu este niciun pericol). Zona afectata de umezeala este de maxim un sfert din suprafata alba pe care o vedeti. Sala de evenimente a clubului (Sala Berlin) nu a fost afectata deloc de acest eveniment. Noi suntem aici, totul este la vedere la fata locului, oricine poate sa vina sa vada cu ochii lui.

Este un incident nefericit, dar siguranta a fost intotdeauna o prioritate pentru noi, in care investim in permanenta", spun cei de la Clubul Control.

Joi dimineata, pe o retea de socializare au circulat mesaje si fotografii privind faptul ca o portiune din tavanul Control Club din Bucuresti s-a prabusit, miercuri seara.

"Control Club, ce facem aici? E inacceptabil! Cade tavanul si continuati sa tineti clubul deschis? Interziceti oamenilor sa faca poze, maturati repede si continuati programul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, lasand oamenii sa intre intr-un club in care tocmai a cazut o parte din tavan?? Nu il inchideti si-l bagati imediat in reparatii? Vrem sa avem oameni care mor iar in cluburi prin Bucuresti? E o iresponsabilitate enorma din partea voastra, rusine! - la Control Club", a comentat pe o retea de socializare Sonia Nedea.

Nu s-au inregistrat victime, cei mai multi clienti fiind la ora respectiva in afara camerei in care a avut loc incidentul.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare