Politic-Social

thumbs

Dancila EXCLUDE o ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere pana la finalul anului

06.12.2018, 16:54 Sursa: mediafax.ro

"Nu avem asa ceva pe ordinea de zi, nu am asa ceva pe masa guvernului.(...) In calitate de prim-ministru nu am un act normativ care sa prevada asa ceva. Nu am avut o discutie, deci nu pot sa va spun. Eu nu stiu daca se impune o discutie", a declarat Viorica Dancila.

Intrebata punctual daca exclude o ordonanta de urgenta pe amnistie si gratiere, pana la finalul anului, premierul a spus: "Da (...) V-am spus ca nu am pe masa acest act normativ, nu am discutat cu nimeni despre amnistie si gratiere".

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, la Bruxelles, ca o ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea nu este un act de clementa pe care "si-l doresc doar unii".

"Acum, sa va dau un raspuns pe care chiar as vrea sa-l luati doar in limita raspunsului. Sa nu va imaginati ca astfel de act de clementa si-l doresc doar unii", a declarat Tudorel Toader, marti, la Bruxelles.

Ministrul Justitiei a declarat ca nu vrea sa scape cel vinovat, dar nu vrea sa fie tras la raspundere cel care nu este vinovat.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare