Politic-Social

thumbs

Intalnire intre Juncker si Dancila, la Guvern. Presedintele Comsiei Europene, primit de premier la Palatul Victoria

11.01.2019, 12:42 Sursa: mediafax.ro

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila, in cadrul preluarii Presedintiei Consiliului UE de catre Romania. Temele abordate vor viza justitia, migratia, prioritatile din mandatul Presedintiei. Cei doi vor aborda si tema privind Brexit, dar si cadrul financiar multianual. Dupa intrevedere, Viorica Dancila si Jean Claude Juncker vor sustine o conferinta de presa comuna.

Inainte de conferinta oficialii vor face fotografia de familie.

Urmeaza apoi reuniunea plenara a Guvernului Romaniei si Colegiul Comisarilor, in cadrul unui dejun de lucru,

La Guvern se afla si Colegiul Comisarilor Europeni. Acesta a fost intampinat de viceprim-ministrii Gratiela Gavrilescu, Viorel Stefan, Ana Birchall si Eugen Teodorovici.

Inainte de a ajunge la Guvern, Jean Claude Juncker a fost la Palatul Cotroceni, unde a discutat cu presedintele Klaus Iohannis, dar si in Parlament unde s-a intalnit cu Calin Popescu Tariceanu si Florin Iordache.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare