Politic-Social

thumbs

MACABRU: Cadavrul unui varstnic din Alba, gasit in congelator. Fiul acestuia a fost retinut

11.01.2019, 13:05 Sursa: mediafax.ro

Reprezentantii Politiei Alba au transmis, vineri, ca un barbat in varsta de 39 de ani le-a declarat politistilor ca l-a gasit pe tatal sau mort, a intrat in panica si l-a pus in congelator.

"Cadavrul unui barbat de 71 de ani, din Galda de Jos, a fost gasit in lada frigorifica din locuinta sa. Se pare ca acesta a fost pus acolo de catre fiul sau, in varsta de 39 de ani, care le-a declarat politistilor ca l-a gasit pe tatal sau decedat, a intrat in panica si l-a pus in congelator", a transmis Politia Alba.

Pe cadavru nu au fost gasite urme de violenta, la examinarea sumara.

"Urmeaza ca, in cursul zilei de maine sa fie efectuata necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei mortii. Fata de fiul persoanei decedate a fost luata masura retinerii, sub aspectul savarsirii infractiunii de profanare de cadavre", a mai transmis Politia Alba.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare