Politic-Social

thumbs

Doi tineri din Ploiesti, amendati dupa o farsa in trafic, dupa ce s-au dezbracat pe strada

11.01.2019, 13:17 Sursa: mediafax.ro

Potrivit reprezentantilor Politiei Locale Ploiesti, un echipaj a observat la intersectia strazilor Soseaua Vestului cu Gheorghe Grigore Cantacuzino din Ploiesti doua autovehicule care blocau intersectia. Soferii acestora au coborat din masini imbracati numai cu lenjeria intima si s-au luat la cearta.

Cei doi, de 22 ani si 29 ani, ambii din Ploiesti, au fost amendati cu 200 lei fiecare, anunta sursa citata.

In plus, a fost deschis si un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri si punerea de obstacol in trafic.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Prahova, Marian Popescu, a declarat ca cei doi au facut acelasi gest si intr-o alta intersectie din Ploiesti, in zona Caraiman.

"Unul dintre tineri a fost depistat la domiciliu, adus la sectie si sanctionat contraventional cu 200 de lei. Celalalt nu a fost depistat, dar a fost citat procedural pentru a se prezenta la sectie azi (vineri n.r)", a afirmat Popescu.

Din primele cercetari, gestul tinerilor ar fi fost o farsa, in sensul in care au simulat cearta si s-au dezbracat ca sa vada cum reactioneaza ceilalti soferi.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare