Cultura si divertisment

thumbs

Johnny Depp a ajuns la o intelegere cu garzile de corp care l-au dat in judecata

11.01.2019, 13:41 Sursa: mediafax.ro

Eugene Arreola si Miguel Sanchez l-au dat in judecata pe actor in mai 2018, la o instanta din California.

Cei doi au spus ca, in perioada in care i-au fost garzi de corp, din aprilie 2016 si pana in ianuarie 2018, au fost platiti prost, au fost privati de hrana si nu li s-au respectat pauzele in programul de lucru. In plus, au fost martori ai comportamentului nepotrivit al lui Johnny Depp, in mai multe randuri, in cluburi de noapte si in momente in care acesta consuma droguri.

Unul dintre cei doi a spus si ca a fost nevoit sa aiba grija de cei doi copii ai lui Johnny Depp, Lily-Rose si Jack, pe care ii are cu actrita Vanessa Paradis.

Cei doi barbati i-au cerut actorului despagubiri, iar suma nu a fost facuta publica. Nici termenii intelegerii nu au fost facuti publici.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanti actori din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Artist versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cat si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

Desi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reusit pana in prezent sa obtina nicio distinctie din partea Academiei Americane de Film. Totusi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street", in 2008.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare