Externe

thumbs

Donald Trump a ANULAT participarea Statelor Unite la unul dintre cele mai importante evenimente economice din lume. Motivul invocat

18.01.2019, 10:05 Sursa: mediafax.ro

Donald Trump, care a participat anul trecut la Forumul Economic Davos, si-a anulat participarea saptamana trecuta, in contextul crizei politice prin care trec Statele Unite, din cauza disputei privind constructia zidului de la frontiera cu Mexicul.

Delegatia Statelor Unite urma sa fie condusa de secretarul Trezoreriei Statelor Unite, Steven Mnuchin, si de secretarul de Stat, Mike Pompeo.

"Din respect pentru cei 800.000 de angajati americani care nu isi primesc salariile, presedintele Donald Trump a anulat calatoria delegatiei la Forumul Economic Davos din Elvetia", se mentioneaza in comunicatul emis de Sanders.

Mnuchin si Pompeo urmau sa tina o conferinta de presa comuna la deschiderea sesiunii din 22 ianuarie din cadrul Forumului si sa discute despre probleme legate de securitatea nationala si economie.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare