Politic-Social

thumbs

Se inmutesc cazurile cu minori care sparg masini. Patru adolescenti din Vrancea, prinsi dupa ce au spart 18 automobile intr-o saptamana

18.01.2019, 11:26 Sursa: mediafax.ro

Gruparea era formata din patru adolescenti cu varste de 14 si 15 ani din orasele Focsani si Tulcea.

Intr-o singura saptamana, ei au furat bunuri din 18 masini, parcate in diferite zone ale municipiului Focsani, prejudiciul fiind de aproape 6.000 de lei.

Hotii au fost prinsi joi de politistii vranceni.

"Ieri, in urma activitatilor investigative desfasurate, politistii au reusit identificarea a patru minori, de 14 si 15 ani, banuiti de savarsirea mai multor furturi din auto pe raza municipiului Focsani, in perioada 3-11 ianuarie a.c. Din cercetari s-a stabilit faptul ca in timpul noptii, cei patru minori se deplasau pe strazile din municipiul Focsani, iar unul dintre acestia, in varsta de 14 ani, din judetul Tulcea, prin fortarea butucului portierei, ar fi patruns in interiorul a 18 autoturisme, majoritatea taxiuri, de unde ar fi sustras diverse bunuri, timp in care ceilalti minori ar fi supravegheat zona. Ulterior, valorile sustrase ar fi fost impartite intre cei in cauza, prejudiciul ridicandu-se la peste 5.700 lei" se arata intr-un comunicat al IPJ Vrancea.

Adolescentul de 14 ani, din judetul Tulcea s-a fost retinut pe o perioada de 24 de ore, urmand ca vineri sa fie prezentat Judecatoriei Focsani, cu propunere de arestare preventiva.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare