Politic-Social

thumbs

Politia Galati a publicat poza barbatului cautat dupa ce a snopit in bataie un batran | FOTO

18.01.2019, 12:32 Sursa: mediafax.ro

Politistii galateni il cauta de cateva zile pe agresor, cercetarile fiind ingreunate deoarece individul nu are un domiciliu stabil. De aceea, Politia Galati a publicat poza si semnalmentele agresorului, solicitand ajutorul populatiei pentru prinderea acestuia.

De asemenea, barbatul a fost dat in urmarire generala si consemn la frontiera.

"La data de 14 ianuarie a.c., in jurul orei 11.00, un barbat de 75 ani, din municipiul Galati, a fost victima unei infractiuni de talharie, fiind atacat de o persoana necunoscuta, in scara blocului unde locuieste si deposedat, prin violenta, de suma de 500 euro si un telefon mobil. La scurt timp dupa comiterea faptei, politistii au identificat prezumtivul agresor, in persoana unui barbat de 36 ani, din municipiul Galati, care, in prezent, se sustrage cercetarilor. Semnalmente: inaltime - 1,75m, greutate - 69 kg, constitutie atletica, par saten, drept, des, barba, fara alte semne particulare. Persoanele ce pot oferi informatii care sa conduca la depistarea barbatului, sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta - 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie", a anuntat IPJ Galati.

Atacul deosebit de violent s-a produs luni, iar surse apropiate anchetei sustin ca atacatorul si-a urmarit victima pas cu pas.

Victima in varsta de 75 de ani ar fi scos bani de la CEC si apoi i-a schimbat in valuta, fiind vorba de 500 de euro. Cand a intrat in blocul in care locuieste, batranul a fost atacat din spate, batut cu brutalitate si jefuit, intreaga scena fiind surprinsa de o camera de supraveghere aflata in imobil.

Victima agresiunii se afla in spital, in stare stabila, fiind diagnosticata cu un traumatism cranio-facial sever.

In acest caz, politistii au deschis un dosar penal pentru talharie.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare