Politic-Social

thumbs

Un tanar din Constanta este suspectat de INCEST: Ar fi intretinut relatii sexuale cu sora lui de 13 ani. Minora, insarcinata

18.01.2019, 12:37 Sursa: mediafax.ro

Potrivit politistilor constanteni, mama celor doi, in varsta de 50 de ani, a descoperit la un moment dat ca fiica sa avea intarzieri ale ciclului menstrual. Ea a dus-o pe copila la un control medical, constatand astfel ca aceasta era insarcinata, in 19 saptamani.

Femeia a aflat astfel ca tatal copilului este chiar fratele fetei, un tanar de 24 de ani, si a mers la Politie.

"La data de 16 ianuarie, o femeie, in varsta de 50 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, a sesizat faptul ca fiul ei, de 24 de ani, ar fi intretinut relatii sexuale cu fiica ei, respectiv sora barbatului in cauza, o minora, in varsta de 13 ani", au declarat politistii constanteni.

Tanarul a fost retinut, joi, pentru o perioada de 24 de ore, pentru act sexual cu minori, fiind introdus in arestul Politiei Judetene Constanta, iar vineri va fi prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

De asemenea, oamenii legi i-au alertat in acest caz si pe reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, care au inceput si ei o ancheta in acest caz. O echipa a institutiei s-a deplasat la locuinta familiei, unde a discutat cu mama si minora. Inspectorii DGASPC Constanta au decis ca fata sa ramana in grija mamei, dar sa fie integrata in cadrul unui program de consiliere.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare