Politic-Social

thumbs

"Du-te la m...a acasa, daca e frig aici". Ancheta la o scoala din Craiova, dupa ce administratorul a JIGNIT elevii care s-au plans ca le era frig

18.01.2019, 12:41 Sursa: mediafax.ro

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Elevii de clasa a 7-a s-au mutat intr-un laborator de biologie, deoarece in clasa lor era frig, iar administratorul scolii ar fi fost revoltat de acest lucru. Femeia a fost filmata cand tipa la copii si ii jignea.

"Du-te la ma-ta acasa, daca e frig aici si stai acasa. Dar nu va e putin rusine asa? Adica v-au crescut pretentiile, dar ca sa pastram, nu pastram nimic? Stai fata jos, stai jos ca te vazui, stai jos! Chiar nu va e rusine? Sa va creasca pretentiile intr-o nesimtire, in conditiile in care voi nu pastrati nimic? Ati facut clasa aia, e deplorabila, e mizera, ati vopsit banci! Sa puneti mana sa platiti tot mobilierul de acolo", a spus administratorul scolii, potrivit inregistrarii audio prezentate de elevi.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Dolj, Nicoleta Litoiu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, ca o echipa de control a institutiei se afla la Scoala Gimnaziala "Gheorge Bibescu", pentru a stabili ce s-a intamplat.

Purtatorul de cuvant al ISJ Dolj, Nicoleta Litoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia pe care o reprezinta a fost deja informata despre incidentul in care a fost implicat administratorul de patrimoniu. O comisie a ISJ va merge la scoala si va verifica cele semnalate, insa in scoala este deja in desfasurare o ancheta.

In ce priveste clasa din care s-au mutat elevii, Nicoleta Litoiu a spus ca a fost vorba despre o defectiune la un calorifer.

Reprezentantii scolii sustin ca administratoarea a spus ca regreta limbajul pe care l-a folosit.

"A fost o iesire, regreta si dumneaei atitudinea si limbajul. Nu a mai avut probleme. A fost o lipsa de comunicare intre diriginta clasei si doamna administrator si de aici s-a iscat cred, referitor la mutatul elevilor in laboratorul de biologie. Suntem in desfasurare si vom respecta cadrul legal", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Verginica Rosca, directorul Scolii gimnaziale "Gheorghe Bibescu" din Craiova.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.


Articole asemanatoare