Politic-Social

thumbs

Kelemen Hunor: Iohannis va intra in turul doi si va castiga/ Cine este singurul care l-ar putea invinge. Liderul UDMR: In acest caz suntem intr-un mare necaz

18.01.2019, 13:57 Sursa: mediafax.ro

Kelemen Hunor se declara convins ca presedintele Klaus Iohannis va intra in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, iar in acest caz va castiga cel de-al doilea mandat, scrie publicatia in limba maghiara maszol.ro.

Dupa parerea liderului UDMR, singura persoana care il poate invinge pe Iohannis este Dacian Ciolos, insa in aces caz "suntem intr-un mare necaz".

Kelemen a vorbit si despre faptul ca opozitia a incercat sa izoleze formatiunea maghiara, iar UDMR a incercat degeaba sa poarte discutii cu Patidul National Liberal, in conditiile in care politicienii PNL au atacat la Curtea Constitutionala orice articol in care aparea exprimarea "maghiar", "drepturi lingvistice" sau "utilizarea limbii materne", lasand senzatia ca ataca UDMR, dar facand, de fapt, rau comunitatii maghiare.

In opinia lui Kelemen, daca opozitia ar dori sa schimbe Guvernul, ar trebui sa prezinte o alternativa pentru premier si sa aiba un program de guvernare. Kelemen a spus ca nu crede ca opozitia doreste sa guverneze, ci mai degraba asteapta alegerile din 2020, sperand sa fie votata pentru ca oamenii vor fi tot mai nemultumiti.

Kelemen a facut aceste declaratii joi, la sedinta Consiliul Reprezentantilor UDMR al organizatiei teritoriale Trei Scaune - Covasna, in care s-au desemnat delegatii la Congresul UDMR din 22-24 februarie.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare