Politic-Social

thumbs

Interdictie de consum a apei de la robinet in Ploiesti. DSP informeaza ca apa nu e buna pentru baut, gatit sau spalat

09.02.2019, 17:35 Sursa: mediafax.ro

Avaria din Ploiesti s-a produs la o conducta si afecteaza trei cartiere, care inseamna aproximativ 50.000 - 60.000 de oameni.

DSP Prahova a instituit zone de aprovizionare cu apa potabila in cartierele afectate: cartier Nord, cartier Republicii, pe strazile Gheorghe Doja si Splaiului, zona dintre strazile Zidari si Deltei.

Aici s-a instituit interdictie de consum de apa distribuita prin reteaua de distributie.

"Se interzice consumul de apa pentru baut, gatit, spalat, spalat pe dinti. Apa va putea fi folosita doar pentru evacuarea apelor uzate menajere", au transmis reorezentantii DSP Prahova.

Primarul Ploiestiului, Adrian Dobre, a convocat de urgenta o sedinta pentru rezolvarea situatiei.

"Am convocat de urgenta o sedinta in care au fost prezenti toti cei care au implicare in acest domeniu, au fost prelevate probe de apa, oameni au apa la robinet, pentru ca s-a trecut la o alta sursa de alimentare, insa pot fi impuritati pe retea si de aceea facem analiza apei", a spus Dobre.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare