Politic-Social

thumbs

Excludere din PSD. Rovana Plumb a explicat decizia luata de organizatia pe care o conduce interimar. Replica lui Tutuianu

09.02.2019, 19:03 Sursa: mediafax.ro

Presedintele interimar al PSD Dambovita, Rovana Plumb, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca decizia de excludere a lui Daniel Comanescu din partid a fost luata in urma unei hotarari a Consiliului Executiv Judetean.

"A fost prezentat un raport in ceea ce priveste activitatea pe care a desfasurat-o domnul Comanescu in calitatea de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita.

Sunt foarte multe intarzieri (...). Au fost identificate multe disfunctionalitati, obiective care nu au fost realizate si cu care noi am venit in fata dambovitenilor in alegerile locale din 2016.

Nu a informat niciodata de cand a fost ales presedinte al Consiliului Judetean, organizatia de partid, care sunt progresele inregistrate sau nu la nivelul CJ. Acestea sunt unele dintre motivele care au condus la luarea acestei hotarari de comitet executiv", a precizat presedintele interimar al PSD Dambovita, Rovana Plumb.

Rovana Plumb a mai spus ca Daniel Comanescu va primi motivarea in scris, decizia fiind luata conform statutului.

Adrian Tutuianu, dupa ce presedintele CJ Dambovita a fost exlus din PSD: N-a pupat inelul de Plumb

Senatorul Adrian Tutuianu a scris sambata, pe Facebook, dupa ce presedintele CJ Dambovita, Daniel Comanescu, a fost exclus din partid, ca acesta "n-a pupat inelul de Plumb", adaugand ca "PSD s-a transformat intr-o SRL pe care vor s-o falimenteze".

"L-au exclus pe presedintele CJ Dambovita pentru ca n-a pupat inelul de Plumb. PSD s-a transformat intr-o SRL pe care vor s-o falimenteze. Pe cei care vad si inteleg asta ii astept langa mine", a scris Adrian Tutuianu, pe Facebook.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare