Economic

thumbs

Sefa Fiscului, Mihaela Triculescu, a schimbat dintr-un foc 19 sefi de la vami

09.02.2019, 19:24 Sursa: mediafax.ro

Cele mai multe decizii au privit structura coordonata de vicepresedintele ANAF, Stefan-Cosmin Dolis, unde au survenit schimbari la nivelul conducerii, pentru 19 structuri vamale, dupa cum urmeaza: la Directia Generala a Vamilor; la nivelul Directiilor Regionale Vamale - 3 directori executivi; 5 sefi Birou Vamal; un sef adjunct birou vamal la Birourile Vamale de Interior; 9 sefi birou vamal la Birourile Vamale de Frontiera.

"ANAF asigura administrarea impozitelor, taxelor, contributiilor si a altor venituri bugetare date prin lege in competenta sa, aplica politica si reglementarile in domeniul vamal si exercita atributiile de autoritate vamala, precum si controlul operativ si inopinat privind prevenirea, descoperirea si combaterea oricaror acte si fapte care au ca efect evaziunea fiscala si frauda fiscala si vamala, precum si a altor fapte date prin lege in competenta sa", au reamintit reprezentantii Fiscului.

Directia Generala a Vamilor functioneaza in cadrul ANAF, avand in atributii coordonarea si indrumarea la nivel teritorial a celor opt Directii Regionale Vamale, in cadrul carora sunt organizate 89 birouri vamale de frontiera si birouri vamale de interior.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare