Cultura si divertisment

thumbs

Premiera "Oh, Ramona" la Galati. Cristina Jacob: Am intotdeauna emotii pentru ca sunt acasa | VIDEO

20.02.2019, 14:40 Sursa: mediafax.ro

"Am intotdeauna emotii pentru ca sunt acasa si sunt oamenii dragi, sunt parte din familie aici, dar cred ca e frumos si bine ca am emotiile astea, inseamna ca sunt umana, nu suntem roboti. E normal sa le avem", a spus Cristina Jacob, regizorul "Oh, Ramona, la lansarea filmului de la Galati.

Intrebata daca ii este mai greu sa se intalneasca cu publicul pe care il stie atat de bine, Cristina a raspuns: "E mai frumos asa acum pentru ca am ce sa le arat, ce sa le aratam, pentru ca nu vin singura, vin cu o intreaga echipa de galateni, foarte multi din echipa filmului si din marketing sunt galateni. Nu a fost ceva premeditate, dar asa s-a intamplat. Deci venim cu alte modele atat eu, cat si colegii mei, sunt si ei un model de succes. E mai frumos pentru ca e mai palpabil, ne vad ca suntem oameni si ca prin munca am ajuns sa avem succes si ca pot sigur si ei".

Cat priveste propria ei adolescenta petrecuta a Galati si cat a inspirat-o pentru "Oh, Ramona", Cristina Jacob a afirmat: "Toata adolescenta, pentru ca citind cartea lui Andrei Ciobanu, fiind tot moldovean de la Suceava, cumva orasele sunt destul de asemanatoare si experientele au fost asemanatoare. M-am regasit si petrecand toata adolescenta aici la Galati sigur ca lucrurile, Dunarea si sunt foarte multe experiente care m-au influentat sa spun asa, intr-un fel sau altul, in povestea pe care o veti vedea".

Unii spectatori spun ca au aflat de la prieteni de film, altii au citit cartile. La final, toti au declarat ca ar recomanda filmul.

"Pentru tineret si pentru noi, cei mai in varsta. Este amuzant, este interesant si un film american ...nu imi vine sa cred ca e facut de o regizoare romanca".

"Desigur, la modul in care am 16 ani si l-as recomanda si altor persoane. Cel putin mie mi s-a parut super interesant ceea ce au reusit sa transpuna din carte si sa transpuna in forma unui film, mai ales ca au incercat sa aduca un fel de flashback in viata lui Andrei Ciobanu si mi s-a parut chiar impresionant".

"L-as recomanda pentru inocenta, pentru entuziasmul tineretii", au fost cateva dintre opinii.

Cristina Jacob este regizor si scenarista, autoarea comediilor "#Selfie" (2014) si "#Selfie69" (2016). Noul sau film, comedia "Oh, Ramona!", a stabilit un record de audienta pentru filmele romanesti din toate timpurile fiind urmarit dupa primul weekend petrecut in cinematografe de 111.881 de spectatori, ocupand primul loc in box-office, cu un numar de spectatori aproape dublu in Romania fata de noua pelicula produsa de James Cameron si lansata in cinematografele romanesti in acelasi timp.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare