Politic-Social

thumbs

Unul dintre membrii clanului Duduianu, retinut pentru tentativa de omor

20.02.2019, 14:36 Sursa: mediafax.ro

"In aceasta dimineata , Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei au efectuat doua perchezitii domiciliare, in municipiul Bucuresti, care vizeaza principalul suspect intr un dosar privind comiterea infractiunii de tentativa de omor. In fapt, in seara de 7 februarie, in jurul orei 20.00, prin apel 112, un barbat de 39 de ani, angajat in traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersectia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acrosat de un autoturism, care dupa ce l-a lovit, a parasit locul", se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, in urma analizei imaginilor de pe camerele de supraveghere si a audierii unor martor, intre pieton si sofer ar fi existat un schimb de replici deoarece cel dintai ar fi lovit masina pentru ca nu i s-a acordat prioritate pentru a traversa.

"La acel moment soferul ar fi accelerat si l-a lovit cu intentie pe pieton, trecand cu rotile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale. Cauza a fost preluata de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri. Barbatul de 59 de ani a fost retinut si urmeaza a fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva", mai precizeaza Politia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Nicolae Duduianu (zis Pian), unul dintre membrii clanului cu acelasi nume.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare