Politic-Social

thumbs

Seful DIICOT, despre dosarul Black Cube: In scurt timp veti avea solutie. Avem un inculpat

20.02.2019, 15:52 Sursa: mediafax.ro

"Dosarul Black Cube se afla in curs de cercetare si speram ca in foarte scurt timp veti avea o solutie in aceasta cauza. Avem un inculpat. Actiunea penala este indreptata impotriva unui inculpat si cred ca in foarte scurt timp veti avea solutia procurorului", a declarat procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, la conferinta privind bilantul pe 2018 al institutiei.

In octombrie 2018, fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, a fost audiat de catre procurorii DIICOT in dosarul Black Cube, el precizand ca a cerut audierea in aceasta cauza a directorului Serviciului de Paza si Protectie (SPP), Lucian Pahontu, dar si a unor ofiteri operativi ai serviciului.

Daniel Dragomir este cercetat in dosarul Black Cube, in care mai multe persoane au fost acuzate de incercari de intimidare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Fost sef in cadrul Directiei Generale de Prevenire si Combatere Terorism din SRI, Daniel Dragomir a fost arestat preventiv, existand suspiciuni ca acesta ar fi intermediat legatura intre cei care voiau sa afle informatii despre Laura Codruta Kovesi si angajatii firmei BlackCube, cei care ar fi avut misiunea de a o spiona si intimida.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare