Politic-Social

thumbs

Ludovic Orban: Rares Bogdan a avut o atitudine constanta de opozitie la comportamentul abuziv al puterii

14.03.2019, 21:04 Sursa: mediafax.ro

"Rares Bogdan e absolvent de Stiinte Politice. Nu e pentru prima oara in PNL, a mai fost membru, a fost presedinte al organizatiei de tineret a Partidului Aliantei Civice, care a fuzionat cu PNL. Ulterior a urmat o cariera jurnalistica, nu a continuat activitatea in PNL, dar in cariera de jurnalist a manifestat o atitudine constanta de opozitie fata de orice comportament abuziv al puterii. Sa ne aducem aminte numai de 10 august, pe anumite posturi de televiziune vedeai doar minciuni. A fost un moderator de emisiuni angajat, care a aparat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE. Ieri a redevenit membru al PNL. A intrat intr-o batalie impotriva actualei puteri", a spus Ludovic Orban la Digi24.

Orban a spus ca este decizia presedintelui partidulu pe cine propune in fruntea listei. El a adaugat ca liberalii s-au gandit de mai mult timp la aceasta varianta si a recunoscut ca se bazeaza si pe publicul jurnalistului, pentru ca acesta este face parte din bazinul de alegatori anti-PSD.

Presedintele PNL a vorbit si despre ceilalti candidati ai partidului la alegerile europarlamentare din 2019.

"Sunt mai multe categorii de candidati, europarlamentari care au experienta si care in activitatea anterioara au avut capacitatea de a influenta decizii la nivel european. Adina Valean a fost raportor, i se datoreaza in mare parte reglementarea prin care s-a desfiintat taxa de roaming. Primarul Mircea Hava - oricine a trecut prin Alba Iulia vede ce inseamna o mana de aur. Are o mare legatura cu Parlamentul European, a fost campion al absorbtiei de fonduri europene, a avut foarte multe relatii la nivel european", a mai spus Ludovic Orban.

In ceea ce-l priveste pe Vasile Blaga, fost copresedinte al partidului, Orban a spus ca "misiunea esentiala va fi sa se dedice obiectivului de intrare a Romaniei in Schengen".

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare