Politic-Social

thumbs

Lider PSD despre lista PNL pentru europarlamentare: Bratianu, nefericit, oriunde s-ar afla

14.03.2019, 21:52 Sursa: mediafax.ro

Potrivit unui comunicat al PSD Maramures transmis, joi, si semnat de presedintele filialei, Gabriel Zetea, PNL, partidul istoric, "si-a dat obstescul sfarsit".

"Am trait sa o vad si asta: Rares Bogdan deschide lista de candidati PNL-PDL la europarlamentare. PNL, partidul istoric, isi da obstescul sfarsit. Dupa o boala lunga provocata de infuzia de pedelisti, PNL a anuntat oficial ca nu mai are oameni bine pregatiti in propriile randuri si face un import din presa: un om fara doctrina, fara valori, omul banului bine platit. Nu am numarat exact, dar sunt oripilat de numarul mare de membri ai PDL care se regasesc pe lista PNL la alegerile europene din mai 2019. Vasile Blaga, Daniel Buda, Robert Sighiartau, Siegfried Muresan, Gheorghe Falca, Marian-Jean Marinescu, Mircea Hava sunt doar cateva exemple cu care Traian Basescu ar fi, in continuare, foarte fericit. In ziua in care PNL a anuntat numele care deschid lista liberalilor in alegeri, m-am aflat in sediul Ministerului Transporturilor, iar pe holul de la intrare am privit pozele fostilor ministri. Prima poza este chiar a lui I. C. Bratianu, care azi sigur nu este fericit, oriunde s-ar afla, cand vede ce a ajuns partidul in care a crezut atat de mult si pe care l-a condus la inceputuri", a aratat Zetea.

Potrivit acestuia, "mandrii liberali" de azi sunt aceiasi care, nu cu multi ani in urma, taiau pensiile si salariile romanilor in numele austeritatii europene si care acum critica PSD pentru ca face exact contrariul.

"Am considerat multa vreme PNL un partener pentru politica maramureseana dar constat, cu tristete sincera, ca nu mai exista PNL. Acel PNL al lui Crin Antonescu, care lupta cu hidra basista si care sustinea drepturile si libertatile fundamentale ale romanilor, a intors armele cu 180 de grade. Il astept cu nerabdare pe Rares Bogdan in campanie, pentru ca sunt foarte curios sa aud din partea sa si idei, deoarece de critici suntem satui cu totii", a subliniat vicepresedintele PSD.

Jurnalistul Rares Bogdan a declarat, joi pentru MEDIAFAX, ca va deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, precizand ca a luat aceasta decizie pentru ca formatiunea sa devina primul partid al Romaniei.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare