Politic-Social

thumbs

In ziua protestului "15 minute" pentru AUTOSTRAZI in Romania, PSD anunta inceperea lucrarilor la Autostrada Moldovei

15.03.2019, 09:45 Sursa: mediafax.ro

"Autostrada Moldovei incepe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostrada, a municipiului Bacau este parte integranta din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat in 2017, in timpul guvernarii PSD, in valoare de 144 de milioane de euro, cu finantare asigurata. Ministrul Transporturilor, domnul Razvan Cuc, va fi astazi prezent incepand cu ora 12:30 la inceperea lucrarilor pe santier", au scris social-democratii pe pagina de Facebook a PSD.

In acest context, va avea loc un protest initiat de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova. Zeci de mii de oameni opresc lucrul, vineri, la ora 15.00, pentru 15 minute.

Stefan Mandachi a anuntat, in 4 martie, ca a finalizat lucrarile la primul si singurul metru de autostrada din Moldova si in 15 martie il inaugureaza, lansand si o provocare ca in semn de solidaritate si alti oameni de afaceri sa opreasca activitatea la acea ora.

Printre cei care au raspuns provocarii se numara Viorel Catarama, JYSK Romania, doua companii de IT din Cluj-Napoca, 35 de primari din judetul Brasov, precum si alti edili din tara care au anuntat ca isi vor intrerupe activitatea timp de 15 minute, la acea ora.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare