Politic-Social

thumbs

Vesti bune despre VREME. ANM: Sunt asteptate temperaturi mai ridicate decat in mod normal/ Prognoza speciala pentru Capitala

15.03.2019, 10:18 Sursa: mediafax.ro

Daca in ultimele zile, temperaturile maxime au variat intre 9 si 11 grade, meteorologii anunta, pentru weekend o vreme calda, temperaturile urmand sa creasca treptat.

In Banat, sunt asteptate temperaturi de pana la 19 grade.

"Ulterior va urma un proces de incalzire, astfel incat, pe 17 si 18 martie, media temperaturilor maxime urmeaza sa atinga 19 grade, iar pana pe 24 martie aceasta se va incadra ecartului 15...17 grade si va fi usor mai ridicata decat in mod normal pentru ultima decada a lunii martie", informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

Pentru Transilvania, meteorologii anunta temperaturi de pana la 18 grade, insa temporar sunt asteptate si precipitatii sub forma de ploaie pentru urmatoarele zile.

"Moldova: in intervalul 16 -18 martie, vremea se va incalzi astfel incat aceasta medie va atinge 18...19 grade. Ulterior, desi in usoara scadere, media temperaturilor maxime, de 12...14 grade, va fi usor mai ridicata decat in mod normal in
ultima decada a lunii martie"
, mai informeaaza ANM.

Vremea se va incalzi si la munte, unde vineri si sambata vor fi temperaturi maxime apropiate de 0 grade, insa incepand de duminica, acestea vor creste spre 5-6 grade celsius.

De asemenea, si pentru Capitala, meteorologii anunta, pentru vineri, valori termice ce se vor situa usor peste cele caracteristice perioadei.

"Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade", informeaza ANM.

Legal disclaimer:

Acesta este un articol informativ. Produsele descrise pot sa nu faca parte din oferta comerciala curenta Orange. Continutul acestui articol nu reprezinta pozitia Orange cu privire la produsul descris, ci a autorilor, conform sursei indicate.

Articole asemanatoare